Gevaarlijkheidsmeter:  
  (60/100)

Windows Active Guard. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Kwaadaardige software

Windows Active Guard is een bedrieglijke anti-spyware die er uit ziet als de voorloper van de FakeVimes familie. Net als zijn voorgangers, probeert dit programma alleen geld te stelen van de slachtoffers en doen ze niets aan het verhelpen en vinden van enige virussen op de computer. Als u verschillende beveiligingswaarschuwingen van Windows Active Guard ontvangen hebben, houd dan in uw gedachten dat ze misleidend zijn en nooit vertrouwd mogen worden. Dit programma wil zijn slachtoffers bezorgd maken over hun computer beveiliging, en wil hun daarmee aanzetten tot de aanschaffing van de gelicentieerde versie. We raden je aan niet te geloven in Windows Active Guard malware en deze dreiging te verwijderen zonder enige twijfel met behulp van een van de gerenommeerde anti-spyware-versie.

HOE RAAK IK GEÏNFECTEERD MET Windows Active Guard?

Windows Active Guard krijgt u op uw PC met behulp van een Trojaans paard (trojan virus) die erg moeilijk te ontdekken of te onderscheppen is. Vaak komen trojans door zwakke beveilings gaten, en dan downloaden ze alle bestanden die nodig zijn voor de oplichting. Daarnaast veranderen ze je register, zodat het valse programma zich elke keer kan opstarten als je de PC reboot. Dit wordt gedaan door het veranderen van sommige systeemparameters en registersleutels van zich eigen toe te voegen. Zo krijg je altijd berichten en rapporten op uw computer. Al deze berichten vertellen dat uw PC gevaarlijk is geïnfecteerd met malware en dat u Windows Active Guard nodig hebt om ze te verwijderen. Natuurlijk zien deze Windows Active Guard berichten er echt overtuigend uit, en vele internetgebruikers trappen dan ook in deze oplichting. Meestal, zien deze berichten er uit zoals:

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
Internet Explorer
C:\program files\internet explorer\iexpolre.exe
C:\program files\internet explorer\iexpolre.exe
is suspected to have infected your PC. This type of virus intercepts entered data and transmits them to a remote server.
Recommended:
Please click “Prevent attack” button to prevent all attacks and protect your PC.

Warning! Virus Detected
Threat Detected: Trojan-Downloader.Win32.Agent
Security Risk:
Infected File: regedit.exe
Description: Programs classified as Trojan download and install new versions of malicious programs, including Trojans and AdWare, on victim computers.
Recommended:
Please click “remove All” button to erase all infected files and protect your PC

Windows Active Guard scanners detecteren altijd dezelfde bedreigingen en virussen. Geen wonder waarom deze bedrieglijke anti-spyware zijn doel “het laten schrikken van de slachtoffers” kan verwerkelijken, en zij geloven het dan ook vaak. Zij moeten geld betalen voor de licentie. Echter, we raden aan elke waarschuwing die je kreeg te negeren, omdat de meeste van de aangegeven bestanden onschadelijke zijn.

HOE TE VERWIJDEREN Windows Active Guard?

Om dit alles te stoppen, is het raadzaam Windows Active Guard malware van uw computer te verwijderen. Anders kan het uw webbrowser kapen en andere ongewenste dingen op uw PC uitvoeren. Handmatige verwijdering is echter gevaarlijk, omdat u schade kunt aanrichten bij uw computer systeemparameters, dus het is raadzaam een volledige systeemscan met SpyHunter of STOPzilla anti-malware programma’s uitvoert, die automatisch deze bedreiging voor u verwijderen. In het geval u worden geblokkeerd, gebruik dan deze code om het programma te laten denken dat je betaald hebt: 0W000-000B0-00T00-E0020 Daarna moet je alsnog een voledige systeem scan laten draaien om volledig veilig te zijn.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Windows Active Guard snapshot
Windows Active Guard snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-windows-active-guard.html

Verwijdering gidsen in andere talen