Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Win 8 Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware

Wat is Win 8 Protection 2014?

Win 8 Protection 2014, is net zoals Win 8 Antivirus 2014, XP Protection 2014 en vele anderen een rogue anti-spyware programma, dat ontworpen werd om mensen te overtuigen om de gelicenseerde versie te kopen. Dit virus werd specifiek ontworpen om Windows 8 besturingssystemen te infiltreren; gebruikers die XP of Windows 7 gebruiken zijn dus veilig voor deze indringer. Het is echter van belang te vermelden dat deze dreiging andere versies heeft die ontworpen zijn om Windows 7, Windows XP en andere besturingssystemen te infiltreren. Win 8 Antivirus 2014 wordt meestal verspreid door een trojaans paard, als je dus de infiltratie van deze en andere dreigingen wil voorkomen moet je ervoor zorgen dat je pc voldoende beveiligd is. Als dit gevaarlijk virus erin slaagt je pc binnen te dringen start het nep scans op en informeert het je over verzonnen virussen die zich zogezegd verstoppen op je systeem. Het is zeer waarschijnlijk dat je deze meldingen te zien krijgt telkens je de pc opstart. Vertrouw deze misleidende meldingen alsjeblieft niet, dit is gewoon de methode die het virus gebruikt om je een licentie te laten kopen. Als je Win 8 Protection 2014 meldingen opgemerkt hebt scan je pc dan met een alternatief anti-spyware programma en verzeker je ervan dat het enige virus dat zich verstop op je pc 8 Protection 2014 is. We raden je dan ook ten stelligste aan om dit gevaarlijk programma van je pc te verwijderen

Hoe kan Win 8 Protection 2014 mijn pc infecteren?

Win 8 Protection 2014 wordt meestal verdeeld via oneerlijke methodes. Deze parasiet verstopt zich doorgaans in legitiem uitziende advertenties en koppelingen die geplaast worden op zowel legitieme als op misleidende sites. Als je er dus op klikt kun je opgescheept zitten met deze geniepige parasiet. Dit kwaadaardig programma kan je pc ook infiltreren met behulp van spam. Als je recentelijk een verdachte e-mail gekregen hebt kijk hem dan na op typfouten en foutief taalgebruik, kijk eveneens de afzender na. Als je continu meldingen ziet die je vertellen dat Win 8 Protection 2014 een waslijst aan virussen gevonden heeft is je pc reeds geïnfiltreerd. Zo zien deze advertenties er uit:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Win 8 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Win 8 Antivirus 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Negeer deze meldingen NIET want dit virus kan gebruikt worden om je pc te infecteren met bijkomende dreigingen, bepaalde programma’s te blokkeren en tal van andere gevaarlijke activiteiten. Verzeker je er bovendien van dat je deze dreiging met al zijn kwaadaardige bestanden verwijdert hebt om je pc veilig te houden.

Hoe Win 8 Protection 2014 verwijderen?

Als je Win 8 Protection 2014 meldingen ziet die je vertellen dat je pc geïnfecteerd is wacht dan niet langer. Download een betrouwbare anti-spyware en verwijder deze dreiging. Onze aanbevolen programma’s zijn Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Als je geblokkeerd bent en je kan ze niet opstarten, gebruik dan deze code om het virus te laten denken dat je het gekocht hebt: 3425-814615-3990. Na deze gebruikt te hebben voer je een volledige systeem scan uit met een anti-spyware en verwijder je de kwaadaardige bestanden van je pc.

Als je deze programma’s niet kan opstarten kun je ook deze stappen volgen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van Win 8 Protection 2014 uit te schakelen en zijn bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Win 8 Protection 2014 snapshot
Win 8 Protection 2014 snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen