Gevaarlijkheidsmeter:  
  (95/100)

Haal Win 8 Protection 2013 weg

| Het type: Valse antispyware

Win 8 Protection is een misleidend programma die tot de categorie van valse anti-spywareprogramma’s behoort. Het werkt zoals Win 7 Protection 2013: het dringt het system binnen zonder dat de gebruiker om toestemming gevraagd wordt en begint dan misleidende meldingen te geven over onbestaande virussen. Deze bestanden zijn echter geen virussen, maar belangrijke systeembestanden of bestanden die helemaal geen bedreiging zijn voor de computer van het slachtoffer. Als je geïnfecteerd bent met dit virus, dan moeten we met spijt meedelen dat Win 8 Protection 2013 een zeer agressieve parasiet is. Niet alleen zorgt het ervoor dat het niet verwijderd kan worden door alle echt antivirus software uit te schakelen, maar het kan ook andere infecties naar de computer downloaden. Als je dit virus wil voorkomen, moet je zorgen dat je een volledig geüpdatete versie van een antivirus en antispyware programma op je computer hebt. Stel het verwijderen van dit virus ook niet uit, maar laat je antivirus software dit onmiddellijk doen.

HOE KAN IK GEÏNFECTEERD WORDEN DOOR Win 8 Protection 2013?

Win 8 Protection 2013 wordt verspreid via freeware, shareware, spam en vergelijkbare methoden. Meestal komt het op het systeem terecht met behulp van een Trojaans paard. Dit Trojaans paard is ook verantwoordelijk voor het aanpassen van de instellingen van de computer en deze virussen meteen te laten werken van zodra de PC opnieuw opstart. Daardoor begint Win 8 Protection 2013 valse meldingen en notificaties te geven, bijvoorbeeld:

System Security Alert!
Vulnerabilities found
Background scan for security breaches has been finished. Serious problems have been detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defence.

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identify the theft detected!

Deze meldingen lijken echt en lijken te melden dat je pc in groot gevaar is. Dit is echter niet zo: het is aangeraden om je PC te scannen met een ander antivirus applicatie om te verifiëren of je pc daadwerkelijk in gevaar is. We kunnen nu al zeggen dat Win 8 Protection 2013 hierna als virus gerapporteerd zal worden.

HOE Win 8 Protection 2013 VERWIJDEREN?

Na dat je ontdekt dat je ontdekt dat je Win 8 Protection 2013 op je pc hebt, moet je onmiddellijk een scan doen met geüpdatete anti-spyware. Hier moet je SpyHunter gebruiken. Weet wel dat dit geblokkeerd kan worden door het virus omdat het zijn best doet om niet verwijderd te worden. Om toch echt antivirus te verwijderen, kan je deze stappen volgen:

1. Start je PC opnieuw op in veilige modus met netwerkmogelijkheden. Dit doe je door je pc gewoon opnieuw op te starten en wanneer het begint op te starten, herhaaldelijk op F8 te duwen.

2. Log in met dezelfde gebruikersnaam waarmee je eerder ingelogd had

3. Klik op IE of een andere browser klik op ‘Uitvoeren als’ of ‘Uitvoeren als administrator’, vul daar je administrator account wachtwoord in.

4. Plak deze link in je URL balk: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe en download het programma naar je bureaublad. Start het programma op om Win 8 Protection 2013 te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-protection-2013.html

Verwijdering gidsen in andere talen