Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Win 8 Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware

What is Win 8 Antivirus 2014?

Win 8 Antivirus 2014 is een nep anti-virus, die reeds het etiket van rogue anti-spyware meekreeg. Hoewel het er legitiem uitziet als je het voor het eerst ziet is het in werkelijkheid een ernstige bedreiging die je probeert te misleiden en geld te ontfrutselen. Win 8 Antivirus 2014 behoort toe aan Rogue.FakeRean-Braviax, ook gekend als de Braviax, familie, die verspreidt wordt met behulp van een trojaans paard. Na installatie brengt dit kwaadaardig programma wijzigingen aan in je systeem en begint het de pc te scannen telkens je hem opstart. Bovendien toont het honderden nep waarschuwingen die je zeggen dat er zich geïnfecteerde bestanden op je pc bevinden. Meer nog, Win 8 Antivirus 2014 kan je browser gijzelen en bepaalde sites blokkeren door waarschuwingen te tonen dat deze niet veilig zijn. Weet dat deze berichten nep zijn en dat de infecties in hun lijst verzonnen zijn. Als je op een van deze meldingen klikt kan je omgeleid worden naar de aankoop site die je aanbiedt om de volledige versie van dit programma te kopen. Dit is hoe scareware mensen geld ontfrutseld. Overingens zal, Win 8 Antivirus 2014 zichzelf beschermen tegen verwijdering door alle legitieme beeiligingsprogramma’s te blokkeren. Het genereerd nep meldingen die zeggen dat dit programma geïnfecteerd werd met het Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen virus en blokkeert het. Denk er alsjeblieft aan dat deze meldingen die veroorzaakt worden door Win 8 Antivirus 2014 nep zijn en dienen genegeerd te worden. Vertrouw deze rogue anti-spyware niet en verwijder het onmiddellijk na detectie. Hievoor bevelen we je ten zeerste aan om een betrouwbare anti-spyware te installeren.

Hoe kan Win 8 Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

Net zoals andere rogue anti-spywares raakt, Win 8 Antivirus 2014 op je systeem zonder hiervoor toestemming te vragen. Meestal wordt deze scareware verdeeld via corrupte sites die gehackt werden en dan ingesteld werden om kwaadaardige programma’s te installeren op slecht beveiligde pc’s. Win 8 Antivirus 2014 kan ook je pc binnendringen met behulp van een trojaans paard dat zich verbergt in schijnbaar legale updates en programma’s. Als je klikt op deze geïnfecteerde update of het programma probeert te downloaden kan je Win 8 Antivirus 2014 op je pc installeren. Van zodra het daar is begint het onmiddellijk met het tonen van nep meldingen over cyber infecties. Weet dat dit programma een scareware of rogue anti-spyware is die je wil laten geloven da je pc ernstig geïnfecteerd werd en dat je zijn nep licentie moet kopen. De kans is groot dat je misleid wordt echt geloofd dat je pc in gevaar is. We raden je echter aan om deze meldingen die voorstellen om de licentie van Win 8 Antivirus 2014 te kopen te negeren omdat je geld uit gaat geven voor niets. Gebruik, om dit te vermijden, een alternatieve anti-spyware en verzeker je ervan dat je pc enkel met deze rogue geïnfecteerd is.

Hoe Win 8 Antivirus 2014 verwijderen?

Als je nep Win 8 Antivirus 2014 waarschuwingen te zien krijgt verlies dan geen tijd en verwijder dezerogue anti-spyware. Hiervoor raden we je ten zeerste aan om te vertrouwen op één van deze betrouwbare anti-spywares: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Als je geblokkeerd werd en je kan ze niet opstarten, kan je proberen om deze registratiecode, die bij de vorige versies van deze virussen werkte, in te geven: 3425-814615-3990. Nadat je deze gebruikt hebt moet je een volledige systeemscan uitvoeren en geïnfecteerde bestanden van je pc verwijderen.

Als je geen van deze programma’s kan opstarten, gebruik dan deze stappen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van Win 8 Antivirus 2014 uit te schakelen en zijn bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Win 8 Antivirus 2014 snapshot
Win 8 Antivirus 2014 snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen