Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Win 7 Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Julie Splinters - - | Het type: Valse antispyware

Wat is Win 7 Protection 2014?

Win 7 Protection 2014 is een rogue anti-spyware programma dat kan opduiken op je pc zonder dat je het gedownload hebt. ALs je zijn scanners en meldingen die je zeggen dat je pc ernstig besmet is opgemerkt hebt wil dit zeggen dat je pc geïnfecteerd werd. Als dit zo is moet je zeker en vast deze Win 7 Protection 2014 meldingen en systeemscanners die je een waslijst aan verzonnen virussen tonen negeren. Denk eraan dat dit programma geen virus databank heeft en dus niet in staat is om ernstige dreigingen te detecteren. Als je het op twee verschillende computers draait zal je zien dat het melding maakt van dezelfde virussen. Bovendien is, Win 7 Protection 2014 een scareware die mensen wil aanzetten tot het kopen van een licentie. Dit is waarom het zegt dat je de licentie moet kopen om je pc te herstellen. Natuurlijk is dit gewoon een truc om je geld te ontfrutselen. We raden je echt aan om de meldingen van Win 7 Protection 2014 te negeren en het van je pc te verwijderen. Hiervoor kan je één van de programma’s die hieronder vermeld worden gebruiken.

Hoe kan Win 7 Protection 2014 mijn pc infecteren?

Net zoals Win 7 Antivirus 2014, wordt het Win 7 Protection 2014 meestal verspreid via nep pop-up meldingen die je aanbieden om je pc gratis te scannen. Let op zulke meldingen kunnen zowel op illegale als op legale sites opduiken, wees dus zeer voorzichtig. Bovendien kan je ook geïnfecteerd worden met dit virus via spam. Als je een e-mail ontvangen hebt die je wil overtuigen om zijn bijlage te downloaden kijk dan de afzender goed na. Kijk ook naar schrijffouten en foutief taalgebruik omdat dit frequent voorkomt bij nep e-mails die gebruikt worden voor het verspreiden van virussen zoals Win 7 Protection 2014. Net zoals de naam laat uitschijnen wil dit programma Windows systemen infiltreren. Als je Windows 7 gebruikt, moet je voorzichtig zijn met deze rogue. Het duidelijkste teken dat je pc geïnfecteerd is zijn deze en gelijkaardige meldingen:

Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Als je denkt dat je pc geïnfecteerd werd met deze rogue anti-spyware, negeer dan zijn meldeingen en betaal NOOIT voor de licentie van Win 7 Protection 2014. We zeggen dit omdat als je een betaling uitvoert je niet enkel geld geeft aan de hackers, maar ook je kredietkaart gegevens en andere persoonlijke gegevensAlsjeblieft als je te maken hebt met systeemscanners volg dan onderstaande handleiding en verwijder het Win 7 Protection 2014 virus zonder verwijl.

Hoe Win 7 Protection 2014 verwijderen?

Als je Win 7 Protection 2014 wil verwijderen raden we je aan dit niet manueel te porberen doen. TDit omdat je de foutieve bestanden kan verwijderen en je pc beschadigen. Daarom raden we je aan geautomatiseerde hulpmiddelen, zoals Reimage of SpyHunterCombo Cleaner te gebruiken. Als je geblokkeerd bent en je kan ze niet opstarten kan je proberen om het virus te laten denken dat je de licentie gekocht hebt door deze registratiecode in te geven: 3425-814615-3990. Hierna moet je een volledige systeemscan uitvoeren met één van de anti- spywares.

Als je deze programma’s niet kan opstarten volg dan deze stappen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van Win 7 Protection 2014 en verwijder zijn bestanden.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Win 7 Protection 2014 snapshot
Win 7 Protection 2014 snapshot

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen