Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Win 7 Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Julie Splinters - - | Het type: Valse antispyware

Wat is Win 7 Antivirus 2014?

Win 7 Antivirus 2014 is een rogue anti-spyware program dat behoort tot een groep van virussen die gekend is als Braviax. In feite waren we reeds overtuigd dat de virussen van deze groep niet meer zouden opduiken. Blijkbaar waren we fout.. Als Win 7 Antivirus 2014 je pc infiltreert start het met het tonen van misleidende meldingen die je moeten laten geloven dat je pc ernstig geïnfecteerd werd. Deze rogue begint te werken telkens je de pc opstart en toont nep scanners die rapporteren over een waslijst aan verzonnen virussen. Je kan geïnformeerd worden over trojanen, adware, andere rogues en gelijkaardige cyber dreigingen als je het Win 7 Antivirus 2014 virus op je pc hebt. Natuurlijk zal deze rogue, na het rapporteren over deze dreigingen ze niet verwijderen voor je. Om dit te doen wordt je gevraagd geld te betalen. Zoals je echter reeds begrepen hebt moet je nooit betalen voor de licentie van Win 7 Antivirus 2014 want het zal je pc niet herstellen. Om dat te doen moet je een legitieme anti-spyware opstarten en zien wat deze vind. Als het de recentste versie is zal het melding maken van deze rogue en het Win 7 Antivirus 2014 virus voor je verwijderen.

Hoe kan Win 7 Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

Win 7 Antivirus 2014 wordt verspreidt net zoals andere ernstige cyber dreigingen. Als je blijft illegale sites bezoeken, klikken op verdachte advertenties of bijlagen downloaden van misleidende e-mails zal je eidigen met deze dreiging op je systeem. Probeer alsjeblieft alle advertenties die je aanbieden om de beveiliging van je pc gratis na te kijken te vermijden. Als je echt de infiltratie van Win 7 Antivirus 2014’of andere cyber dreigingen wenst te voorkomen moet je een betrouwbare anti-spyware installeren en hem steeds bijwerken. Als Win 7 Antivirus 2014 je systeem gijzelt plaatst het zijn eigen register waarden en bestanden. Bovendien begint het met het tonen van nep systeemscanners en tootn je dan berichten zoals deze:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Win 7 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Deze en andere meldingen getoond door Win 7 Antivirus 2014 zijn duidelijk verzonnen en worden gebruikt om je te misleiden en zijn licentie te laten kopen. Als je het reeds gekocht hebt kunnen we je verzekeren dat het nutteloos is en je gewoon geld aan scammers gegeven hebt… Laat dit programma alsjeblieft niet op de pc want het kan andere virussen downloaden. IAls je pc reeds geïnfecteerd werd volg dan onderstaande handleiding en herstel hem:

Hoe Win 7 Antivirus 2014 verwijderen?

Win 7 Antivirus 2014 is moeilijk te verwijderen omdat het willekeurig gekozen namen gebruikt om zich te verbergen. Daarom raden we je ook aan om geautomatiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het verwijderen van zulke dreigingen. Als je gebrokkeerd werd kan je proberen het virus te laten geloven dat je de licentie gekocht hebt door deze registratiecode in te geven: 3425-814615-3990. Voer hierna een volledige systeemscan uit met Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, en verwijder geïnfecteerde bestanden van je pc.

Als je deze programma’s niet kan opstarten volg dan deze stappen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van Win 7 Antivirus 2014 en verwijder zijn bestanden.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Win 7 Antivirus 2014 snapshot
Win 7 Antivirus 2014 snapshot

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen