Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Win 7 Antispyware 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware

Wat is Win 7 Antispyware 2014?

Win 7 Antispyware 2014 is één van de recentste rogue anti-spywares die beginnen opduiken zijn begin september. Net zoals XP Antivirus 2014, Win 8 Protection 2014 en andere dreigingen komt het uit de beruchte familie van rogues gekend als Braviax. Wat je moet weten over deze groep van virussen is dat ze ontworpen zijn om je geld te stelen. Van zodra dat Win 7 Antispyware 2014 het systeem aanvalt begint het met het tonen van nep scans en waarschuwingen die meestal melding maken van verschillende virussen. Je kan geïnformeerd worden over trojanen, adwares en andere gevaarlijke programma’s. In werkelijkheid wordt dit enkel getoond om je te laten denken dat je pc ernstig geïnfecteerd werd en dat je iets moet ondernemen om hem te herstellen. Gelukkig of niet biedt Win 7 Antispyware 2014 je aan om zijn licentie te activeren en de virussen te verwijderen. Voor je dit doet moet je weten dat elk virus dat door deze rogue getoond wordt verzonnen is en enkel dient om je te laten betalen voor een licentie. Als je een betrouwbare en bekede anti-spyware opstart zal je zien dat dit programma niets met beveiliging te maken heeft en zelf herkend wordt als een dreiging. Als je denkt dat je pc geïnfecteerd is met deze nep beveiligingssoftware, moet je onmiddellijk een volledige systeemscan uitvoeren met Reimage. Dit zal je helpen om het Win 7 Antispyware 2014 virus probleemloos te verwijderen.

Hoe kan Win 7 Antispyware 2014 mijn pc infecteren?

Win 7 Antispyware 2014 begint zijn doel na te streven zodra het op je pc komt, dus als je zijn scans en meldingen ziet is dit een teken dat je pc reeds geïnfecteerd is. Om virussen zoals deze te vermijden moet je weten dat ze meestal verspreid worden door nep meldingen. Deze meldingen zijn meestal ingesteld om op te duiken tijdens het surfen en informeren je over beschikbare updates en gratis systeemscanners. Ze kunnen je aanbieden om een gratis update voor Java, Flash Player of dergelijke te downloaden. Natuurlijk mag je hier niet in de val trappen wan ze kunnen je het Win 7 Antispyware 2014 virus laten downloaden in de plaats. Bovendien moet je zeer voorzichtig zijn met verdachte e-mails. Als de mail vol staat met schrijffouten en foutief taalgebruik negeer hem dan en verwijder hem uit je postvak in. Als Win 7 Antispyware 2014 er in slaagt om je systeem te infecteren, plaatst het zijn eigen register waarden en bestanden zodat het kan beginnen te werken telkens je de pc opstart. Zodra dit gedaan is begint het zijn nep scans te tonen en maakt het melding van tientallen verzonnen virussen. Bijvoorbeeld:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Als je reeds overtuigd bent dat je de licentie van Win 7 Antispyware 2014 nodig hebt om deze virussen te verwijderen danke je beter toch nog maar eens na. Deze dreigingen zijn verzonnen en het enige echte virus is deze ‘anti-spyware’.

Hoe Win 7 Antispyware 2014 verwijderen?

Als je het Win 7 Antispyware 2014 virus wil verwijderen moet je alle verdachte aanbiedingen van updates en gratis scans negeren. Natuurlijk moet je ook spam vermijden. Als het reeds op je pc zit raden we je aan om een manuele verwijdering te vermijden omdat er honderden bestanden door dit virus gecreëerd werden om zich te verbergen. In plaats van naar deze bestanden manueel te zoeken zou je de GEAUTOMATISEERDE VERWIJDERING OPTIE moeten kiezen. Hiervoor dien je een betrouwbare anti-spyware te downloaden, hem bijwerken en een volledige scan uitvoeren. Als je een gedetailleerde handleiding nodig hebt die je uitlegt hoe je dit moet doen, lees dan deze handleiding.

Voor het verwijderen van Win 7 Antispyware 2014, zijn onze aanbevolen programma’s Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner omdat ze makkelijk elk verborgen component kunnen ontdekken dat toebehoort aan deze en andere cyber dreigingen.

OPGEPAST! Zoals reeds vermeld kan Win 7 Antispyware 2014 proberen om de installatie en activatie van legale beveiligingsprogramma’s te blokkeren, inclusief SpyHunter en StopZilla. Als je ze niet kan downloaden of opstarten, probeer je best deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Tools -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt selecteer je Volgende.
 3. Kies het hetstelpunt dat je wenst en klik dan op Volgende .
 4. Klik op Afsluiten om te bevestigen en wacht tot de pc opnieuw start.
 5. Download nu Reimage en voer nadat je het bijgewerkt hebt een volledige systeemscan uit.

2. OPSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Zodra hij actief wordt begin je met continu op de F8 toets te duwen tot je het Advanced Boot Options scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik de pijltjes toetsen hiervoor) en duw dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu rechtermusiklik op IE of een andere browser zijn icoon en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het om kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. MAAK EEN GAST ACCOUNT AAN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kan je proberen vanaf hier een systeemscan uit te voeren. Je gewoon aanmelden en Reimage downloaden voor een volledige scan. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Zodra het nieuwe venster opent klik je op Toevoegen of verwijderen gebruiker accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je pc.
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account voor het downloaden van de aanbevolen anti-spyware.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere, niet geïnfecteerde pc en download Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Nadat het gedownload is, schrijf je deze anti-malware weg op een CD/DVD, externe schijf, ofr USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc hiervoor kan je deze tutorial gebruiken.
 4. Plaats het medium waarop je de anti-spyware weggeschreven hebt in je geïnfecteerde pc en start het op.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Win 7 Antispyware 2014 snapshot
Win 7 Antispyware 2014 snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antispyware-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen