Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Websearch.searchandfly.info. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

Ugnius Kiguolis - - | Het type: Browser extensies
12

Wat is Websearch.searchandfly.info?

Websearch.searchandfly.info is een dubieuze zoekmachine die op je pc kan komen en de instellingen van je browser kan wijzigen zonder hiervoor toestemming te vragen. Meestal is het gebundeld met verschillende gratis programma’s, dus kan het geïnstalleerd worden zonder je rechtstreekse toelating. Zodra het op je pc is kan het verschillende ongewenste activiteiten opstarten; daarom beschoiwen veel gebruikers het als een virus. Gelukkig kan het niet geclassificeerd worden als een virus omdat het je besturingssysteem nauwelijks schade kan berokkenen op zichzelf. Websearch.searchandfly.info heeft echter het label van browser hijacker gekregen die de isntellingen van de browser, je startpagina en de standaard zoekmachine wijzigt. Als je browser gestart is met Websearch.searchandfly.info omleidingen, is het duidelijk dat hij gegijzeld werd. Het is compatibel met Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en Safari, het wisselen van browser haalt dus niets uit. Behalve een gewijzigde startpagina en standaard zoekmachine, kan je ook relevante browser eigenschappen opmerken zoals werkbalken, drop-down menu, en andere ongewenste knoppen die geïntegreerd zijn in het normale menu. Op het eerste zicht kan deze zoekmachine er normaal uitzienen zelfs als een gebruiksvriendelijk hulpmiddel omdat het links naar de populairste sites bevat en je toe laat je favorieten in te stellen. Jammer, maar aangezien Websearch.searchandfly.info thuis hoort in de categorie van browser hijackers, kan het je gesponsorde zoekresultaten tonen die links naar gesponsorde sites bevatten. Deze en gelijkaardige browser hijackers zijn ontworpen door derden om inkomen te genereren door het omleiden naar gerelateerde sites, die je kunnen aanbieden om iets te kopen of om andere potentieel ongewenste toepassingen te downloaden. Om veilig te blijven raden we je aan deze zoekmachine te vermijden en het te verwijderen zodra je zijn aanwezigheid opmerkt.

Hoe kan Websearch.searchandfly.info mijn pc gijzelen?

Als je startpagina of standaard zoekmachine gewijzigd werd in Websearch.searchandfly.info, is het zeer waarschijnlijk dat je freeware gedownload hebt die betrokken was bij de distributie van deze zoekmachine. Meestal woren zulke potentieel ongewenste toepassingen verspreid samenmet verschillende freewares en sharewares, zoals download managers, video converters enz. Er zijn veel download sites die gratis programma’s aanbieden die aangevuld zijn met potentieel ongewenste toepassingen. Het kan niet beweert worden dat gebruikers niet geïnformeerd worden over gebundelde downloads maar deze techniek blijft oneerlijk. Als je POT en hijackers wil vermijden, moet je zeer aandachtig zijn tijdens de installatie van freeware en shareware. Het is daarom aangeraden om de Snelle/Basis/Aanbevolen installtie te mijden omdat het aanbiedingen kan verbergen en automatisch ongewenste programma’s installeert. De belangrijkste reden waarom Websearch.searchandfly.info en andere potentieel ongewenste toepassingen snel en makkelijk verspreiden is de roekeloze en onaandachtige installatie van gratis software. Gebruikers hebben de neiging om vaak onbekende software te downladen en te installeren zonder de meldingen te lezen. Dit heeft als resultaat dat ze opgescheept zitten met potentieel ongewenste toepassingen. Om zulk een situatie te vermijden, raden beveiligignsexperten aan om te kiezen voor de Geavanceerde of aangepaste installatie optie omdat deze alle extraatjes onthuld en je de mogelijkheid geeft ze uit te vinken. Ze breiden het proces uit en vereisen meer tijd. Als Websearch.searchandfly.info je browser reeds gegijzeld heeft, moet je het verwijderen om nep zoekresultaten en gevaarlijke omleidingen te vermijden.

Hoe Websearch.searchandfly.info verwijderen?

Het Websearch.searchandfly.info virus veroorzaakt gevaarlijke omleidingen en kan leiden tot de infilratie van andere potentieel ongewenste programma’s. Om dit te voorkomen moet je de onderstaande stap-voor-stap gids volgen of een betrouwbare anti-spyware installeren en een volledige systeemscan uitvoeren.

U kan Websearch.searchandfly.info automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Websearch.searchandfly.info te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X

Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Websearch.searchandfly.info te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
We hebben de efficientie van Plumbytes Anti-Malware getest voor het verwijderen van Websearch.searchandfly.info (2015-06-22)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Websearch.searchandfly.info (2015-06-22)
Hitman Pro
We hebben de efficientie van Hitman Pro getest voor het verwijderen van Websearch.searchandfly.info (2015-06-22)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
We hebben de efficientie van Webroot SecureAnywhere AntiVirus getest voor het verwijderen van Websearch.searchandfly.info (2015-06-22)
Websearch.searchandfly.info snapshot
Websearch.searchandfly.info snapshot
Snelkeuze menu: Manuele Websearch.searchandfly.info Verwijdering Handleiding
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Windows 7 / Vista / XP systems

 • Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs).
Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Windows 10 / Windows 8 systems

 • Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program.
Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'. Verwijder Websearch.searchandfly.info en gerelateerde programma's
 • Zoek hier naar Websearch.searchandfly.info en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 • Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren.
Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall' Verwijder Websearch.searchandfly.info uit de Windows snelkoppelingen
 • Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties.
Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 • Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is.
Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Mac OS X systeem

Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications

Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'

Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Websearch.searchandfly.info of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash

Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'
Reimage is een programma om malwares te ontdekken. Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen. Meer informatie over Reimage.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Internet Explorer (IE)

Verwijder gevaarlijke add-ons
 • Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons.
Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 • U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Websearch.searchandfly.info en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken
Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable' Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
 • Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 • Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren.
Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren Herstel Internet Explorer
 • Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 • Selecteer hier Reset.
 • Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Websearch.searchandfly.info verwijdering te voltooien.
Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)
 • Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 • Klik op Settings om meer opties te openen
 • Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie
Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 • Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear.
Selecteer de 'Clear' knop
 • Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager.
Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 • In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 • Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen.
Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details'Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 • Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen.
Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 • Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 • Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete.
Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 • Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 • Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator.
Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 • Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Websearch.searchandfly.info uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Mozilla Firefox (FF)

Verwijder gevaarlijke extensies
 • Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions.
Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 • Selecteer hier Websearch.searchandfly.info en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen.
Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
 • Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 • Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 • Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren.
In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren Herstel Mozilla Firefox
 • Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information.
Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 • Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Websearch.searchandfly.info.
Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Google Chrome

Verwijder kwaadaardige plugins
 • Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions.
Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 • Selecteer hier Websearch.searchandfly.info en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen.
Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
 • Klik op het menu icoon en kies Settings.
 • Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages.
Nadat je op het menu en 'Settings' geklikt hebt, selecteer je 'Set pages'
 • Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst.
Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 • Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie.
In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 • In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan.
Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen Herstel Google Chrome
 • Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 • Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings.
In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 • Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Websearch.searchandfly.info.
Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Websearch.searchandfly.info van Safari

Verwijder gevaarlijke extensies
 • Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences
Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 • Selecteer hier Extensions en zoek naar Websearch.searchandfly.info of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen.
Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
 • Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 • Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door Websearch.searchandfly.info verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven.
Verwijdere in 'General' de kwaadaardige URL en geef je gewenste domein op Herstel Safari
 • Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari....
Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 • Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Websearch.searchandfly.info te voltooien.
Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop
Reimage is een programma om malwares te ontdekken. Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen. Meer informatie over Reimage.
Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Websearch.searchandfly.info register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus of Malwarebytes Anti Malware.
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Expert in het verwijderen van malware

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

bron: http://www.2-spyware.com/remove-websearch-searchandfly-info.html

Verwijdering gidsen in andere talen