Gevaarlijkheidsmeter:  
  (95/100)

Vista Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Linas Kiguolis - - | Het type: Rogue Antispyware

Wat is Vista Protection 2014?

Vista Protection 2014 is een ernstige cyber dreiging die trojanen gebruikt om ongemerkt je systeem te infiltreren. Zoals de naam laat uitschijnen is dit virus enkel in staat om pc’s die het Vista besturingssysteem gebruiken te infecteren. Niemand zegt echter dat je jezelf veilig mag voelen als je Windows 7, Windows 8 of Windows XP gebruikt. Vista Protection 2014 behoort toe aan een enorme familie van rogues gekend als Braviax. Ze bestaat uit verschillende versies van deze dreiging en zijn in staat om andere Windows besturingssystemen aan te tasten. Als Vista Protection 2014 de pc infiltreert is het eerste wat deze rogue doet je systeem aanpassen. Deze rogue is meestal ingesteld om zijn eigen registerwaarden en bestanden aan het systeem toe te voegen. Bovendien begint, Vista Protection 2014 met het tonen van nep systeemscanners en meldingen die rapporteren over verzonnen virussen. door deze meldingen te tonen wil het virus mensen een gevoel van angst bezorgen zodat ze denken dat de enige manier om hun pc te herstellen via de gelicenseerde versie van Vista Protection 2014 is. Natuurlijk is dit gewoon een methode die gebruikt wordt om geld te ontfrutselen. Negeer alsjeblieft deze meldingen en scan je pc met een betrouwbare anti-spyware. Het zal je duidelijk laten zien wat het echte virus is.

Hoe kan Vista Protection 2014 mijn pc infecteren?

Zoals reeds vermeld wordt, Vista Protection 2014 verspreid met behulp van trojanen die makkelijk je pc binnendringen via kwetsbaarheden in de beveiliging. Als je dit wil vermijden zorg er dan voor dat je steeds een betrouwbare anti-virus en anti-spyware geïnstalleerd hebt. Beveiligingsexperts raden ook af om illegale websites te bezoeken, verdachte mails te openen en dubieuze programma’s te gebruiken. Als Vista Protection 2014 je pc infecteert brengt het verschillende aanpassingen aan je systeem aan en veroorzaakt nep scanners. Zoals gezegd moet je deze advertenties negeren want ze worden maar voor één ding getoond – je misleiden tot het aankopen van een licentie. Als je deze of gelijkaardige meldingen te zien krijgt die melding maken van het feit dat je pc ernstig geïnfecteerd is, moet je hem scannen met een betrouwbare anti-spyware:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Hoe Vista Protection 2014 verwijderen?

Als je meldingen van Vista Protection 2014 opmerkt die je vertellen dat je pc geïnfecteerd is door trojanen, malware en dergelijk is dit een duidelijk teken dat hij geïnfecteerd is. Verlies geen tijd en verwijder deze rogue anti-spyware. Hiervoor raden we je aan te vertrouwen op één van deze betrouwbare anti-spywares: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Als je geen enkel kan opstarten kun je deze code, die werkte bij vorige versies van dit virus, proberen: 3425-814615-3990. Na deze gebruikt te hebben moet je een volledige systeemscan uitvoeren en geïnfecteerde bestanden van je pc verwijderen.

Als je deze programma’s niet kan opstarten kun je ook deze stappen volgen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van Vista Protection 2014 uit te schakelen en zijn bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Vista Protection 2014 snapshot
Vista Protection 2014 snapshot

Over de auteur

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-vista-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen