Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Haal Vista Antivirus 2014 weg

door Linas Kiguolis - - | Het type: Valse antispyware

Wat is Vista Antivirus 2014?

Vista Antivirus 2014 is één van die nep anti-virussen die makkelijk je pc kunnen overspoelen met nep meldingen en systeemscanners die melding maken van tientallen verschillende virussen. Als je zulke meldingen begint te zien op je pc, wees er dan maar zeker van dat ze enkel getoond worden om je geld te ontfrutselen. Scan in dit eval je pc met een betrouwbare anti-spyware en verwijder geïnfecteerde bestanden. Meestal toont Vista Antivirus 2014 meldingen zoals:

Vista Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Als Vista Antivirus 2014 je systeem infecteerd start het constant scanners op zonder hiervoor toestemming te vragen. Natuurlijk zullen deze melden dat je pc geïnfecteerd is en dat je zijn licentie moet kopen. Weet dat deze nep anti-virus geen virus gegevensbank heeft en daarom geen trojanen of ernstige virussen kan detecteren. Als je besluit om deze verzonnen virussen te verwijderen en je klikt op de Vista Antivirus 2014 melding moet je voorbereid zijn op de vereiste om ervoor te betalen. Natuurlijk mag je nooit deze licentie kopen om virussen te verwijderen die je niet hebt. Het moet gezegd worden dat als je betaald voor deze waardeloze licentie je niet enkel je geld verlist maar je ook je bankgegevens en andere privé gegevens deelt met zijn ontwerpers. Dit is waarom we je ten zeerste aanraden om meldingen van Vista Antivirus 2014 te negeren en het zo snel mogelijk te verwijderen. Wees niet verbaasd als je moeilijkheden ondervind bij het verwijderen van deze parasiet. Het is in staat om elke poging om een legitieme anti spyware op te starten te blokkeren.

Hoe kan Vista Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

Als je het Vista OS gebruikt, moet je zeer voorzichtig zijn omdat dezerogue anti-spyware ontworpen werd om dit besturingssysteem te infecteren. Er zijn twee methodes die gebruikt worden voor de verdeling van dit virus: nep pop-ups en spam. Net zoals Vista Protection 2014, wordt Vista Antivirus 2014 voornamelijk verspreid via nepdie zowel op illegale als legale sites gevonden worden. Meestal bieden ze je aan om je pc gratis te scannen. In plaats van te scannen krijg je echter een cadeautje, deze rogue anti-spyware. Bovendien kunnen verschillende trojanen Vista Antivirus 2014 helpen om je pc ongemerkt te infiltreren. Meestal verbergen zulke virussen zich in onbetrouwbare e-mails en spam. Als je een bericht krijgt dat je een rekening of een belangrijk document moet nakijken, let dan vooral op spellingsfouten want het kan nep zijn. Als je op een geïnfecteerde bijlage klikt kan je makkelijk een virus zoals Vista Antivirus 2014 installeren. We raden je dus aan om speciale aandacht aan de spelling en het taalgebruik te schenken. Als je spellingsfouten of foutief taalgebruik opmerkt, open het bestand dan niet. Als je denkt dat je pc geïnfecteerd werd met deze nep anti-spyware, raden we je ten zeerste aan om onderstaande handleiding te volgen en Vista Antivirus 2014 onmiddellijk te verwijderen.

Hoe het Vista Antivirus 2014 virus verwijderen?

Negeer Vista Antivirus 2014 meldingen niet omdat ze kunnen leiden tot ernstige problemen, zoals het stelen van geld of je identiteit. Met in het achterhoofd dat dit programma geen simpel programmaatje is maar een ernstig virus raden we je aan om automatische verwijderingsmiddelen te gebruiken, zoals Reimage, SpyHunterCombo Cleaner of een andere betrouwbare anti-spyware. Manuele verwijdering is in dit geval niet aangeraden omdat je nog beschadigde bestanden kan achterlaten of belangrijke bestanden kan verwijderen.

Als je geen van bovenvermelde programma’s kan opstarten kun je proberen om deze registratiecode te gebruiken, deze werkte bij vorige versies van deze virussen: 3425-814615-3990. Na deze gebruikt te hebben voer je een volledige scan uit en verwijder je geïnfecteerde bestanden van je pc.

Als je geen enkele van deze programma’s kan opstarten kun je deze stappen volgen:

  1. Herstart je pc in veilige modus met netwerk. Gewoon je pc opstarten en van zodra hij start herhaaldelijk op F8 drukken
  2. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus.
  3. Klik nu op IE of een andere browser en selecteer ‘Start Als’ of ‘Starten Als Beheerder’, geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
  4. Geef deze link in in je adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het op om het kwaadaardige proces van Vista Antivirus 2014 auit te schakelen en zijn bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-vista-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen