Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Vista Antispyware 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Julie Splinters - - | Het type: Valse antispyware

Wat is Vista Antispyware 2014?

Vista Antispyware 2014 is een nep programma, dat echte bevekiging toepassingen imiteert om mensen te overtuigen om zijn licentie te kopen. Vertrouw deze nep anti-spywate niet want je kan niet enkel je geld verliezen, je kan ook je kreditekaartgegevens en andere persoonlijke inforatie blootgeven aan cyber criminelen. Vista Antispyware 2014 behoort, net zoals Win 8 Antispyware 2014, Win 7 Antispyware of XP Antispyware 2014, tot de Braviax/FakeRean familie van rogues. Meestal infecteren deze en gelijkaardige virussen kwetsbare pc’s en wijzigen ze hun naam naar gelang het besturingssysteem dat ze aantreffen op de getroffen pc. Als je dus Windows Vista gebruikt kan, Vista Antispyware 2014 op je pc verschijnen en proberen je te overtuigen dat het een echt beveiligingsmiddel is. Onmiddellijk na het infiltreren wijzigt deze rogue de instellingen van je systeem en begint het met zijn nep scanners. Bovendien genereert waarschuwingen die melding maken van een waslijst aan virussen, zoals trojanen, wormen en andere infecties die zich zogezegd op je pc verbergen. Het kan je ook verschillende bestanden van je pc tonen die zogezegd geïnfecteerd zijn. Als je blijft werken met deze rogue en de bestanden wil verwijderen met behulp van Vista Antispyware 2014, zal je omgeleid worden naar de aankoop site en aangemaand worden om zijn licentie te kopen. VERTROUW HET NIET. Om nog maar te zeggen, het zal niets verwijderen omdat het geen virus databank heeft en dus ook geen virussen kan detecteren. Wat meer is als je zijn licentie koopt kan je net zo goed je geld rechtstreeks aan de cyber criminelen geven. IAls je overtuigd bent dat je pc geïnfecteerd werd installeer dan een betrouwbare anti-spyware en scan je pc. Wij zijn er van overtuigd dat het je zal tonen wat het echte virus is.

Hoe kan Vista Antispyware 2014 mijn pc infecteren?

Meestal wordt het Vista Antispyware 2014 virus geïnstalleerd na het klikken op nep pop-ups, het downloaden van geïnfecteerde bijlagen of het bezoeken van illegale sites. Deze rogue wordt verspreid met behilp van trojanen, die op je systeem geïnstalleerd wordt onmiddellijk na één van bovenstaande zaken. Om Vista Antispyware 2014 te vermijden, moet je alle pop-up advertenties negeren die zeggen dat je pc geïnfecteerd is en aanbieden om hem gratis te scannen. Hoewel deze pop-ups kunnen verschijnen op legale sites en er legitiem uitzien, weet dat er niet zo’n ding is als een online beveiligingsscanner. Dit is gewoon een andere truc om je het Vista Antispyware 2014 virus te laten installeren. Vertrouw ook geen verdachte e-mails. Kijk steeds goed na wie de afzender is en of zijn naam correct geschreven is en verwijder zeker e-mails die zeggen dat je geld gewonnen hebt. Spam is één van de belangrijkste manieren om virussen te verspreiden. Als je echt de infiltratie van Vista Antispyware 2014 wil voorkomen moet je een betrouwbare anti-spyware op je pc installeren en het steeds up-to-date houden. Als je pc reeds geïnfiltreerd werd door deze rogue, zal je constant nep meldingen krijgen zoals dit:

Vista Antispyware 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Als deze meldingen je bekend voorkomen is het duidelijk dat Vista Antispyware 2014 je pc geïnfiltreerd heeft en je probeert te overtuigen om zijn nutteloze licentie te kopen. We raden je aan om dit programma niet op je pc te laten en het te verwijderen zodra je het detecteert.

Hoe Vista Antispyware 2014 verwijderen?

Het kan moeilijk zijn om Vista Antispyware 2014 manueel te verwijderen omdat het onmiddellijk na de infiltratie zijn eigen registerwaarden toevoegt aan je systeem. Dit is waarom we aanbevelen om GEAUTOMATISEERDE MIDDELEN te gebruiken en manuele verwijdering te vermijden. Hiervoor moet je een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een systeemscan uitvoeren. Als je een gedetailleerde uitleg nodig hebt om dit te doen, lees dan deze handleiding.

Als je probeert om Vista Antispyware 2014 te verwijderen raden we je deze programma’s aan, Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner omdat ze alle verborgen componenten van de dreiging en andere dreigingen kunnen ontdekken.

OPGEPAST! Zoals reeds gezegd kan Vista Antispyware 2014 proberen de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s te blokkeren, inclusief SpyHunter en StopZilla. Als je ze niet kan dowloaden probeer dan deze opties:

1. GEBRUIK SYSTEEMHERSTEL OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> System Tools -> System Herstel.
 2. Zodra als het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Afsluiten om te bevestigen en wacht tot je pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige scan uit.

2. OPSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Hestart je computer
 2. Van zodra hij actief wordte, continu op de F8 toets drukken tot je het Advanced Boot Options scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik je pijltjes toetsen) en duw op Enter.
 4. Aanmelden met de zelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Rechtermuisklik op IE of een andere browser zijn icoon en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Geef je beheerder wachtwoord op (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma. Start het om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. MAAK EEN GAST ACCOUNT AAN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere (gast) account hebt kan je proberen van daaruit een volledige scan uit te voeren. Gewoon aanmelden en Reimage downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruikeraccounts.
 2. In het volgende venster klik je op Toevoegen of Verwijderen gebruikeraccounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op Activeren en herstart je computer
 4. Wacht tot je het Windows aanmeldscherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere niet geïnfecteerde pc en download Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Schrijf het weg op een CD/DVD, external schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen het virus uit op je geïnfecteerde computer. Gebruik hiervoor deze tutorial.
 4. Plaats het medium om het anti-spyware program naar je geïnfecteerde PC te transferreren en start het.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-vista-antispyware-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen