Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

UK Police virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

UK Polic virus (ook gekend als het United Kingdom Police virus of Cheshire Police Authority Virus) is een gevaarlijke ransomware, die tot de grote groep virussen behoort die je computer volledig blokkeert. Eens diep in je computer raakt zal het je hele pc blokkeren en een grote waarschuwing laten zien die verschillend verzonnen overtredingen vermeld zoals: piraterij. Je zou je misschien afvragen waarom ze dit doen. Het antwoord is zeer simpel – Dit virus probeert je pc te gijzelen en je een bedrag te laten betalen als boete. AUB, betaal nooit deze boete die gevraagd is door het United Kingdom Police virus, omdat het nep is. Het programma is duidelijk gemaakt door hackers, zodat je geld kan verliezen als je misleid word. Als je je computer wilt deblokkeren moet je UK Police virus zo snel mogelijk verwijderen.

Hoe kan ik geïnfecteerd geraken met UK Police virus?

Gelijkend tot het Police Central e-crime Unit virus, UK Police virus raakt in je computer zonder je toestemming. In de meeste gevallen kan het gedownload worden met niet-geregistreerde software, neppe update en media codecs of door gewoon een bijlage via een spam email. Eens de scherm blokkeerder je pc aanvalt zal het je computer volledig laten vast lopen en verandert het je bureaublad in een neppe waarschuwing, getiteld: United Kingdom Police. Bijkomend een lijst met verschillende artikels die beweren dat je de UK’s internet wetten hebt overtreed.
Hier zie je een mogelijke waarschuwing:

United Kingdom Police
Police Central e-crime Unit ATTENTION! Your PC is blocked due to at least one of the threse reasons specified below.
You have been violating “Copyright and Related Rights Law” (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 128 of the Criminal Code of Great Britain.
Article 128 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or deprivation of liberty for 2 to 8 years.
(…)

Zoals je kan zien is UK Police Virus van plan om mensen bang te maken en te overtuigen dat ze met een regerings faciliteit te maken hebben die mensen blokkeert voor hun overtredingen. Je moet dit negeren en zo snel mogelijk de geïnfecteerde bestanden verwijderen.

Hoe kan ik het UK Police virus verwijderen?

UK Police virus beschermt zijn verwijdering door je pc te blokkeren met een neppe waarschuwing. Dus als je van deze malware wilt geraken moet je eerst je pc deblokkeren en een volledige scan doen met Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner or Reimage
Om je pc te deblokkeren kan je 1 van de volgende methodes gebruiken.

Flash drive Methode:

1. Gebruik een andere pc om Reimage te downloaden of een andere anti-malware.
2. Update het programma en zet het op een USB of een simpele CD.
3. Terwijl herstart je de geïnfecteerde pc met veiligheids modus op zodat je een USB-stick erin kan steken.
4. Doe nu een volledige systeem scan met het anit-malware programma.

* Gebruikers die geïnfecteerd zijn kunnen via windows met een andere gebruiker wel het virus verwijderen als 1 van die gebruikers administratie rechten heeft.

* Ga naar Macromedia support om je flash onklaar te maken en selecteer: “Deny” http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nadat je dit gedaan hebt doe je best een volledige systeem scan met een anti-malware programma.

* De Manuele manier om UK Police Virus te verwijderen (speciale skills vereist):

  1. Herstart je pc op veiligheids modus met de mogelijkheid om het virus te verwijderen. (dit zou moeten werken op elke versie van deze bedreiging.)
  2. Laat Regedit werken.
  3. Zoek voor WinLogon entries en schrijf al deze bestanden die niet explorer.exe zijn of wit zijn. Vervang ze met explorer.exe
  4. Zoek de registratie bestanden die je geschreven hebt en verwijder de relevante items.
  5. Herstart je pc en doe een volledige scan met een ge-update versie van Reimage om de overblijvende bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
UK Police virus snapshot
UK Police virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-uk-police-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen