Gevaarlijkheidsmeter:  
  (90/100)

Surcharge@cyber-metropolitan-police.co.uk. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Surcharge@cyber-metropolitan-police.co.uk is de e-mail die nauw verwant is aan Metropolitan Police ransomware, dus je moet nooit denken dat het legitiem en betrouwbaar. Volgens het laatste nieuws, hebben duizenden mensen al besmet met deze Metropolitan cyber infectie, die nieuwe manieren gebruikt voor het rippen van pc-gebruikers uit te schakelen. Meestal zijn ze Verenigd Koninkrijk gelegen mensen die zijn gemaakt om na te denken hun lokale politie gaat houden ze vergrendeld totdat ze betalen 100 € boete. Als je hebt gehoord over het, zult u weten dat dit ransomware een enorme waarschuwing geeft en probeert te misleiden zijn slachtoffers dat ze zijn betrapt illegale activiteiten op hun computers. Daarnaast is deze scam u gevraagd om een ​​boete te betalen en code te sturen naar Surcharge@cyber-metropolitan-police.co.uk als de gebruiker niet in staat is om zijn pc te ontgrendelen na het betalen. Zoals u kunt zien, Surcharge@cyber-metropolitan-police.co.uk helpt hackers om te stelen meer geld, dus vertrouw het niet!

HOE KAN IK BESMET RAKEN MET Metropolitan Police ransomware?

Net als bij elke andere malware – het wordt in combinatie met freeware, shareware, spam e-mails en andere besmette downloads. Zodra de gebruiker wordt geïnfecteerd met Metropolitan Police virus, begint hij het zien van deze lastige alert in plaats van zijn achtergrond:

This computer was locked to stop your illegal activity!
(…)
To unlock the computer you must pay a fine of.
You could pay the fine in two ways:

1) Paying by Ukash:
To do this, you should enter the 19 digits code in the payment form and press OK. (if you have several codes, enter them one after the other and press OK).
If an error occurs, send your IP address and payment code to email: Surcharge@cyber-metropolitan-police.co.uk
2) Paying by Paysafecard:
To do this, you should enter the 19 digits code in the payment form and press OK. (if you have several codes, enter them one after the other and press OK).

We raden aan deze ransomware negeren!

HOE KAN IK Metropolitan Police virus VERWIJDEREN?

Voor het ontgrendelen van uw PC, eerst de volgende stappen uit:

  1. Herstart uw computer naar een “Veilige modus met opdrachtprompt”. Om dat te doen moet je voortdurend tik op “F8” toets op uw toetsenbord, terwijl de computer wordt opgestart. Dit brengt de geavanceerde opties menu voor Windows, waar u kunt “Veilige modus met opdrachtprompt” met pijltoetsen op het toetsenbord te selecteren en druk op “Enter”.
  2. Zorg ervoor dat u in te loggen met een gebruikersnaam met beheerdersrechten (admin).
  3. Wanneer de Command Prompt verschijnt, hebt u ongeveer 3 seconden op “explorer” typen en druk op enter. Als u er niet in slaagt om dat te doen binnen de 3 seconden zal de PRS for Music ransomware nemen over je vermogen om te typen in de command prompt.
  4. VAN je gelukt om Windows Verkenner te openen, opent u de volgende map:
    • Windows XP: C: \ windows \ system32 \ restore \ rstrui.exe en druk op Enter
    • Windows Vista / 7: C: \ windows \ system32 \ rstrui.exe en druk op Enter
  5. Volg de stappen en herstellen van uw pc naar een eerder tijdstip, als je niet over de Metropolitan virus geïnstalleerd.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Surcharge@cyber-metropolitan-police.co.uk te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Surcharge@cyber-metropolitan-police.co.uk te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-surcharge-cyber-metropolitan-police-co-uk.html

Verwijdering gidsen in andere talen