Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Storimbo. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Vervelende reclame
12

Storimbo is een potentieel ongewenste applicatie, die gebruikt om gesponsorde liks te tonen, web verkeer te verhogen, geld te innen en gelijkaardige activiteiten. Volgens mensen krijgen ze deze advertenties te zien van zodra ze op Ebay, Walmart, Amazon of Best Buy komen, maar we kunnen niet garanderen dat je ze ook niet te zien krijgt als je op Facebook of een andere website gaat. Als je Storimbo’s advertenties op je pc opmerkt moet je je realizeren dat ze verschijnen omdat dit programma je pc geïnfiltreerd heeft. Van zodra het dit doet wijzigt het sommige instellingen van je pc en begint het met zijn vervelende routine. Zij die van Storimboads willen afkomen moeten geen tijd verliezen en hun pc nakijken met een bijgewerkte anti-spyware.

HOE KAN Storimbo MIJN PC INFILTREREN?

Storimbo wordt meestal verdeeld in een bundel met freeware and shareware.Als je wil voorkomen dat het je pc infiltreerd, moet je meer aandacht schenken aan het installatie proces van zulke programma’s. Het komt erop neer dat je de aangepaste installatie methode moet kiezen en het vinkje uitvinken waarmee je akkoord gaat om Storimbo of een andere adware op je pc te installeren. Het duidelijkste teken dat je pc reeds is aangetast zijn Storimbo ads. Negeer deze aub om ernstigere virussen te vermijden.

HOE Storimbo VERWIJDEREN?

Storimbo behoort niet tot de ‘virus’ categorie. Het kan je echter omleiden naar onveilige websites en ongewenste activiteiten opstarten. Dit is waarom we je aanraden om Storimbo niet op je pc te laten. Als je ervan af wil raken volg dan deze handleiding:

 • Verwijder alle programma’s die gerelateerd zijn met Storimbo:
 1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen.
 2. Zoek hier naar Storimbo en recentelijk geïnstalleerde freeware.
 3. Klik op ‘Verwijderen’ en OK om de wijzigingen te bewaren.
 • Herstel je browsers:

Internet Explorer:

 1. Start Internet Explorer, ga naar ‘Hulpmiddelen’-> ”Beheer Add-ons’ -> ‘Werkbalken en Extensies’ en verwijder Storimbo en andere onbekende extensies.
 2. Klik op ”Hulpmiddelen’ -> ‘Beheer addons’ -> ‘Zoekmachines’ en kies de zoekmachine die je voordien gebruikte.

Mozilla Firefox:

 1. Start Mozilla Firefox, ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Add-ons’ -> ‘Extensies’; zoek Storimbo en gelijkaardige waarden en klik op ‘Verwijderen’.
 2. Ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Opties’ en stel de startpagina opnieuw in op google.com, yahoo.com of een gelijkaardige zoekmachine.

Google Chrome:

 1. Klik op de Chrome menuknop, selecteer ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Extensies’, zoek Storimbo en andere onbekende extensies, en verwijder ze door op de prullenmand te klikken.
 2. Klik nu op ‘Instellingen’ -> ‘Beheer zoekmachines’ en wijzig je standaard zoekmachine.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Storimbo te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Storimbo te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Storimbo snapshot
Storimbo snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-storimbo.html

Verwijdering gidsen in andere talen