Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Speed Optimizer Pro. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Virus

Speed Optimizer Pro is een zeer dubieus optimalisatie hulpmiddel dat we ten zeerste aanraden om NIET te gebruiken. Ten eerste kan dit dubieus programma uit het niets opduiken op je pc en meldingen beginnen tonen dat je pc veel kritieke fouten heeft. Speed Optimizer Pro doet dit om je angst aan te jagen zodat je zijn licentie van $39.99 zou kopen. Het internet staat vol met zulke programma’s die beloven je pc te herstellen van dubieuze fouten. Beveiligingsexperten debatteren ook over welke meerwaarde deze optimalisatie hulpmiddelen kunnen bieden. Jammer genoeg kunnen de meerderheid van deze programma’s, waaronder Speed Optimizer Pro, je pc nauwelijks optimaliseren of sneller laten werken. Meer nog als je besluit om zo’n programma aan te schaffen kunnen we je niet garanderen dat je waar voor je geld krijgt. Bovendien als je zulke programma’s koopt kan je je kredietkaart gegevens en andere cruciale gegevens blootstellen aan verschillende cyber criminelen.

Hoe kan Speed Optimizer Pro mijn pc infiltreren?

Dit dubieus programma heeft zijn eigen site. Je kan het dus makkelijk zelf downloaden. Je kan Speed Optimizer Pro ook downloaden vanop verschillende download websites (download.com, softonic.com, etc.). Denk echter goed na voor je besluit dit te doen. Er wordt trouwens meer dan één manier gebruikt om dit dubieus programma te verdelen. Veel internet gebruikers denken dat Speed Optimizer Pro een virus is omdat het uit het niets opduikt op hun pc. Dit kan gebeuren na het installeren van onbekende freeware. Speed Optimizer Pro kan als een extra download meekomen met verschillende freeware. Dit is waarom je voorzichtig moet zijn en elk programma dat je wenst te installeren goed moet nakijken. Zoek steeds naar onbekende en verdachte bijlagen zoals Speed Optimizer Pro en vink ze zonder aarzelen uit.

Hoe Speed Optimizer Pro verwijderen?

Er is nog iets dat je moet weten over dit onbetrouwbaar programma. Veel betrouwbare en bekende beveiligingsfirma’s geven het een etiket van potentiële dreiging mee. We raden niet aan om dit programma te gebruiken noch om zijn licentie te kopen. Volg deze verwijderingshandleiding en verwijder Speed Optimizer Pro.

  • Verwijder Speed Optimizer Pro van je computer:

1. Klik op start → Controle Paneel → Programma verwijderen.
2. Zoek in Toevoegen/Verwijderen Programma’s/Programma verwijderen, naar recentelijk geïnstalleerde/onbekende toepassingen zoals Speed Optimizer Pro of gelijkaardige onbekende waarden.
3. Klik op ‘Verwijderen’ en dan op OK om de wijzigingen te bewaren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Speed Optimizer Pro snapshot
Speed Optimizer Pro snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-speed-optimizer-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen