Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Spamhaus virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Spamhaus virus is een gevaarlijke ransomware die je pc blokkeert. Het zal een gigantische notificatie laten zien dat je vertelt over het Spamhaus project en het vraagt je een boete te betalen binnen de 48 uur voor illegale activiteiten. Typische gebruikt het sneaky manieren om je arm beveiligde computer binnen te dringen. Eens het in je pc zit zal het starten met het beginnen van verscheidene illegale modificaties en het zal een gigantische waarschuwing laten zien dat beweert dat je pc gebruikt is om verschillende illegale activiteiten te doen zoals: spam met malware verspreiden. Het kan ook melden wat er in je kamer gebeurt want dit virus heeft de mogelijkheid om de webcam te forceren en te gebruiken. AUB denk niet door te betalen dat je problemen zullen oplossen. Je pc zal nog geblokkeert zijn dus wij raden je aan om Spamhaus virus zo snel mogelijk te verwijderen.

Hoe kan ik besmet raken met Spamhaus virus?

Spamhaus virus is verspreid via de hulp van Trojan.LockScreen. Deze infectie kan in je pc komen via illegale websites of gehackte websites, spam of freeware. Eeens het in je pc komt zal het Spamhaus virus bestanden downloaden en je hele pc over te nemen. Als slachtoffer zal je dit bericht te zien krijgen:

SPAMHAUS
THE SPAMHAUS PROJECT
Working to protect Internet Networks Worldwide
Spamhaus tracks the Internet’s spam senders and spam services, provides dependable real-time anti-spam protection for Internet networks, and works with Law Enforcement to identify and pursue spammers worldwide.
GreenDot MoneyPak is very unique payment system in the United States. You will not be required to enter any of your personal information (not even your first or last name) or any information which can compromise you.
Pin number is located on the back of the MoneyPak card. You have to carefully scratch of the protection layer.
You have 48 hours left to enter your payment.
You have lost control over your computer. Your system and all your files has been blocked and encrypted because you were spreading the Malware (viruses, Trojans, worms). You are breaking numerous International and USA laws.
(…..)

AUB negeer deze waarschuwing en betaal die 300 dollar niet het is enkel een scam. Als je deze blokkage wilt verwijderen van je computer en Spamhaus virus wilt verwijderen kan je best volgende stappen volgen.

Hoe verwijder ik het Spamhaus virus?

Wanneer je probeer Spamhaus van je pc te verwijderen moet je het eerst deblokkeren om dit te doen moet je best volgende stappen volgen.

*flash drive methode:

1. Neem een andere pc en download Reimage of een andere anti-malware programma.

2. Update het programma en zet het op een USB of een simpele USB.

3. Terwijl herstart je de geïnfecteerde computer op veiligheidsmodus met de mogelijkheid om een USB er in te steken.

4. Herstart de geïnfecteerde computer nogmaals en doe een volledige systeem scan.

* Gebruikers die geïnfecteerd zijn met Spamhaus virus zijn kunnen nog altijd andere gebruikers op hun windows pc gebruiken en als er 1 administratie rechten heeft kan die gemakkelijk een anti-malware programma gebruiken.

* Probeer het te negeren dat flash je ransomware functie stop wilt zetten. Om Flash onklaar te maken ga je naar Macromedia support en selecteer je: DENY: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html . Nadat je dit gedaan hebt doe je een volledige scan met een anti-malware programma.

* Manuele manier om Spamhaus virus te verwijderen

  • Herstart je pc op veilige modus met de mogelijkheden om dit virus te verwijdern (dit moeten werken op elke versie)

  • Laat Regedit werken

  • Zoek voor WinLogon Entries en schrijf al deze bestanden die niet explorer.exe zijn of wit zijn. Vervang ze met explorer.exe

  • Zoek de registratie van deze bestanden die je geschreven hebt en verwijdern hun link met de bestanden.

  • Herstart en doe een volledige scan met Reimage om de overblijvende virus bestanden te verwijderen

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Spamhaus virus snapshot
Spamhaus virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-spamhaus-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen