Gevaarlijkheidsmeter:  
  (96/100)

Smart Security virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Smart Security virus is een ruwe anti-spyware die de veiligheid en stabiliteit van iemand zijn computer volledig kan veranderen. Om dit te doen zal het meestal geforceerde systeem scans uitvoeren die verschillende gevaarlijke virussen “ontdekt” en dit ook meldt. In de werkelijkheid zijn deze bedreigingen eigenlijk belangrijke bestanden voor je computer zijn stabiliteit. Verschiet niet want dit is enkel een deel van de misleidende technieken die gebruikt worden. Dit soort praktijken is al eerder gebruikt door andere virussen bijvoorbeeld: Internet Security 2012 of Privacy Protection. Nadat het slachtoffer bang heeft gemaakt over de verschillende virussen op zijn computer zal dit virus een verbeterende versie aanbieden die deze “bedreigingen” kan verwijderen. Het best wat je kan doen is de misleidende informatie afkomstig van het virus te negeren en bijkomend raden we je tenzeerste aan om Smart Security virus zo snel mogelijk te verwijderen want het vertraagt je computer en het kan meer virussen op je computer downloaden

Hoe kan mijn pc besmet raken met Smart Security virus?

Net zoals elke scareware is Smar Security virus via trojans binnengeraakt dat de zwakke punten van je pc’s veiligheid misbruikt en verscheidene gevaarlijke bestanden download op je pc. Dus zorg er voor dat je pc altijd goed beveiligt is met een antivirus en anti-malware programma. Eens het in je pc zit en actief opereert zal Smart Security je pc modificiëren en andere bestanden op je pc te zetten. Na dit zal het beginnen verscheidene agressieve berichten verzenden dat je raporteert over gevaarlijke internet infecties en soort gelijkende problemen. Buiten dit kan het ook nutteloze pc scan’s uitvoeren die infecties laten zien. Denk er wel om dat deze gevaren niet echt zijn en je ze moet negeren.

Waarschuwingen door Smart Security virus afgespeeld:

Security Warning
Malicious program has been detected. Click here to protect your computer

iexplore.exe can not start
File iexplore.exe is infected by W32/Blaster.worm. Please activate Smart Security to protect your computer

In de werkelijkheid is Smart Security virus een nutteloos programma in het detecteren van virussen en het verwijderen ervan. Het probeert je enkel te overtuigen dat er iets slecht is in je pc en dat je de volledige versie moet kopen als je ze wilt verwijderen. Als je geld wilt verliezen kan je het altijd kopen maar toch zou je Smart Security virus moeten verwijderen voor altijd.

Hoe verwijder ik Smart Security virus van mijn computer?

Wanneer je probeert Smart Security virus van je computer te verwijderen gebruik je best de programma’s die het virus automatisch verwijderen zoals Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner en Reimage. We raden je af om het virus manueel te verwijderen want je zou bestanden verwijderen die essentiëel voor uw computer. Buiten dat kan je ook sommige bestanden van deze scamware vergeten te verwijderen en dan bestaat er de kans dat het virus zichzelf weer update en dan sta je weer van in het begin.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Smart Security virus snapshot
Smart Security virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-smart-security-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen