Gevaarlijkheidsmeter:  
  (68/100)

Smart HDD. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Smart HDD is een rogue optimalisering –en defragmentatieprogramma. Het rapporteert valse informatie over hard drivefouten en systeemstoringen zodat u denkt dat uw computer verschillende fouten en problemen heeft. Daarna zal het stellen dat u de gevonden fouten alleen kunt verwijderen als u S.M.A.R.T. HDD koopt. Dat is wat een typisch rogueprogramma doet, het maakt gebruik van misleidende methoden om gebruikers te misleiden waardeloze software te kopen. Smart HDD wordt gepromote door het gebruik van trojans en misleidende websites. Als u denkt dat uw computer geïnfecteerd is met deze malware, gebruikt u dan onze verwijderingsinstructies hieronder om Smart HDD en andere malwave van uw computer handmatig of met een automatisch verwijderingprogramma te verwijderen.

Wanneer geïnstalleerd zal S.M.A.R.T HDD geconfigureerd worden om automatisch op te starten wanneer u inlogt op Windows. Het zal neppe foutberichten laten zien wanneer u probeert programma’s op te starten. Het bericht dat u zal zien wanneer u een programma probeert op te starten is:

Windows detected a hard drive problem.
A hard drive error occurred while starting the application.

Het zal doen alsof het uw computer voor fouten scant, en daarna zeggen dat er een variëteit aan fouten aan fouten is dat het niet kan verwijderen totdat u het programma koopt. Omdat dit programma een oplichting is, koop dit programma dan niet wanneer u deze waarschuwingen ziet. De teksten van sommige van deze waarschuwingen kunnen zijn:

Critical Error!
Damaged hard drive clusters detected. Private data is at risk.

Critical Error
Hard Drive not found. Missing hard drive.

Critical Error
RAM memory usage is critically high. RAM memory failure.

Zoals u kan zien, is dit programma compleet waardeloos. Koop Smart HDD onder geen beding, en als u het al hebt gekocht neem dan zo snel mogelijk contact op met uw creditcardbedrijf en betwist de aankoop. Om deze infectie en andere malware te verwijderen, volg de stappen in de handleiding hieronder. We raden ten sterkste aan om het automatische verwijderingprogramma te gebruiken omdat Smart HDD gebundeld kan komen met ‘rootkits’ en andere malware. Om de neppe waarschuwingen te verwijderen gebruik de registratiecode: 15801587234612645205224631045976. Dit kan helpen om de berichten te laten stoppen, maar de infectie zal in het systeem blijven en uw persoonlijke informatie verzamelen. Maak alstublieft gebruik van gerenommeerde anti-spywareprogramma’s om Smart HDD te verwijderen. Wij adviseren: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, MalwareBytes en Anti-spyware. Deze kunnen de infectie bestrijden.

Iets moeilijker is hoe de infectie te bestrijden door het gebruik van de stappen hieronder. Dit is alleen voor gebruik van ervaren windowsgebruikers. Zo niet, dan loopt u het risico uw systeem te beschadigen.

  • Open C:\windows\systeem32 in explorer. Probeer cmd.exe te vinden en maak een bureaubladlink naar dit.
  • Start het en type: “runas /user:cceng cmd” zonder quotes en druk op enter. Een tweede commando scherm zal opstarten.
  • Lanceer in een nieuw scherm taskmanager.
  • Verwijder Smart HDD processen (willekeurige letter/nummers)
  • In hetzelfde cm, lanceer regedit.
  • Ga naar HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run en verwijder alle registratiewaarden van dezelfde locatie als de processen.
  • Verwijder elke bureaublad + startmenu icoontjes van Smart HDD
  • Download en start TDSS killer, STOPzilla en Spyhunter. Start een volle systeemscan met elke van deze scanner in dezelfde volgorde. Dit is om achtergelaten infecties van Smart HDD te detecteren.
  • Het virus verbergt bestanden en mappen, u can deze zien na het veranderen van de mapsettings. Om deze permanent zichtbaar te maken, druk op Start->Run->Cmd, en daarna cd naar uw documentmap en start ATTRIB –h –s *.*.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Smart HDD snapshot
Smart HDD snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-smart-hdd.html

Verwijdering gidsen in andere talen