Wat is SLsvc.exe? Moet ik het verwijderen?

SLsvc.exe

Slsvc.exe is een legitiem proces dat de Software Licensie Service voor Windows Vista omplementeerd. Als je dit proces in je taakbeheer gevonden hebt moet je weten dat het eenI Microsoft Windows proces dat dient om digitale producten te beschermen tegen inbreuken op het auteursrecht. Het wordt actief van zodra je je pc opstart en bevind zich in de map C:\Windows\System32. Slsvc.exe is een belangrijk Windows proces dat nodig is om je pc degelijk te laten functioneren, we raden je dus aan om het niet te beëindigen. Als je echter dankt dat het proces teveel geheugen gebruikt of andere problemen veroorzaakt kan je het beëindigen.

Gevaar!

Elke malware kan een willekeurige naam hebben, dus kan Slsvc.exe ook gebruikt worden door scammers om hun virussens te verbergen. Als je gemerkt hebt dat het zich niet in C:\Windows\System32 bevind, kan het gevaarlijk zijn. In dit geval moet je je pc nakijken met een betrouwbare beveiligingstoepassing en Slsvc.exe uitschakelen. Om dit bestand te scannen raden we je het gebruik van RegCure Pro aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande SLsvc.exe

Bestanden
Software
Vergelijk