Wat is SLsvc.exe? Moet ik het verwijderen?

SLsvc.exe

Slsvc.exe is een legitiem proces dat de Software Licensie Service voor Windows Vista omplementeerd. Als je dit proces in je taakbeheer gevonden hebt moet je weten dat het eenI Microsoft Windows proces dat dient om digitale producten te beschermen tegen inbreuken op het auteursrecht. Het wordt actief van zodra je je pc opstart en bevind zich in de map C:\Windows\System32. Slsvc.exe is een belangrijk Windows proces dat nodig is om je pc degelijk te laten functioneren, we raden je dus aan om het niet te beëindigen. Als je echter dankt dat het proces teveel geheugen gebruikt of andere problemen veroorzaakt kan je het beëindigen.

Gevaar!

Elke malware kan een willekeurige naam hebben, dus kan Slsvc.exe ook gebruikt worden door scammers om hun virussens te verbergen. Als je gemerkt hebt dat het zich niet in C:\Windows\System32 bevind, kan het gevaarlijk zijn. In dit geval moet je je pc nakijken met een betrouwbare beveiligingstoepassing en Slsvc.exe uitschakelen. Om dit bestand te scannen raden we je het gebruik van RegCure Pro aan.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk