Wat is services.exe? Moet ik het verwijderen?

services.exe

Services.exe is een uitvoeringsbestand, dat gevonden kan worden in Windows 2000 en Windows XP systemen. Dit proces is verantwoordelijk voor de goede werking van Windows services en kan ook gebruikt worden voor het controleren van het aanmelden of voor de Plug en Play functionaliteit. Als je dus het Services.exe bestand opgemerkt hebt, moet je het laten draaien omdat het een essentieel onderdeel van Windows is.

GEVAAR!

Er zijn honderden kwaadaardige programma’s die de namen van legitieme programma’s gebruiken om hun eigen aanwezigheid op je systeem te verbergen. Services.exe is één van deze bestanden. Volgens experten kan het gebruikt worden door de browser hijacker, die gekend is als CoolWebSearch.xpsystem, Anits, NS Keylogger, WALI, Clickbank, Replace, Rontokbro en andere gevaarlijke cyber infecties. Eens het op je systeem geïnstalleerd is is het verantwoordelijk voor het lanceren van parasieten , het laden van de belangrijkste onderdelen van kwaadaardige programma’s en het draaien van een vernietigende actie. Het kan echter ook op zichzelf werken op de achtergrand en in stilte zijn eigen schadelijke acties uitvoeren.

Als je het Services.exe bestand op je computer gevonden hebt, moet je het nakijken want het kan een teken zijn dat je pc geïnfecteerd is met een specifieke dreiging. Om het systeem te scannen raden we het gebruike van RegCure Pro aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-services-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande services.exe

Bestanden
Software
Vergelijk