Gevaarlijkheidsmeter:  
  (70/100)

Security Shield. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Security Shield is een rogue anti-spywareprogramma van dezelfde familie als System Tool en Security Tool. Wanneer geïnstalleerd, zal het programma uw computer scannen voor spyware, adware, trojans en andere malware. Natuurlijk zal het verschillende infecties vinden, en daarna u aansporen om te betalen voor de volledige versie van Security Shield om de niet-bestaande infecties te verwijderen. Dit namaak veiligheidsprogramma zal ook niet-bestaande waarschuwingen en notificaties laten zien die vertellen dat uw computer is onder aanval of dat gevoelige informatie gestolen kan worden. Als uw computer is geïnfecteerd met deze malware, dan kunt u onze verwijderinginstructies hieronder gebruiken om Security Shield en andere gerelateerde malware handmatig of met een automatisch verwijderinggereedschap verwijderen. Wanneer Security Shield loopt, dan zal het bepaalde programma’s blokkeren en een namaak foutbericht laten zien. Dit bericht zegt:

Security Shield
“cmd.exe” is infected with “Worm.Win32.Autorun.bnb”. Do you want to register your copy and remove all threats now?

Security Shield infecteerd ook het bureaublad en internetbrowsers en maakt dat deze u verder misleiden door u te laten denken dat uw computer is geïnfecteerd en ander problemen en veiligheidsproblemen heeft. Het kan u ook naar misleidende en naar gevaarlijke websites zenden en toont zelfs porno pop-ups op uw scherm. De namaakwaarschuwingen en notificaties luiden:

Security Shield Warning
Spyware.IEMonster activity detected. This form of spyware attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozilla Firefox, Outlook and other commonly used programs. Click here to immediately remove it with Security Shield.

Security Shield Warning
Intercepting malicious software that may violate your privacy and harm your computer has been detected. Click here to remove now with Security Shield.

Security Shield Warning
Some of the important system files on your PC were modified by malicious software. It may cause system crashes and data losses.
Click here to prevent non-authorized changes and remove threats (Recommended)

Security Shield is een scareware dat gebruikt maakt van misleidende methoden om gebruikers aan te sporen door ze volstrekt waardeloze programma’s aan te bieden. Als u deze hebt gekocht, neem dan contact op met uw creditcardbedrijf en betwist de betalingen. Gebruik daarna onze verwijderingsinstructies om Security Shield en gerelateerde malware te verwijderen. Wij raden ten sterkste aan om een automatische verwijdering te gebruiken omdat dit rogueprogramma gebundeld kan komen met andere malware. U kan ook deze code gebruiken om Security Shield te registreren: 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2

SECURITY SHIELD 2012

Er is een nieuwe versie van Security Shield. Deze komt met een jaarlabel: Security Shield 2011, Security Shield 2012. In principe is het dezelfde rogue antispyware. Het werkprincipe is niet verschillend, Security shield installeerd op het slachtoffer zijn computer zonder expliciete toestemming van de gebruiker. Het kan geïnstalleerd worden door neppe videocodex, trojans of neppe sofware updates. Na de installatie van Security Shield 2012, zal deze uw huidige antivirus of antispyware uitschakelen. Daarna zal het neppe antispywareprogramma zijn eigen scanproces starten. Al dit scannen is nep, nadat het scannen is voldaan zal Security Shield 2012 een hoop virussen vinden op uw computer en zal het vragen om het betalen van geld om deze te verwijderen. U moet weten dat dit allemaal nep is, de virussen en infecties die Securitie Shield 2012 vindt, bestaan niet. Het verwijderingproces van Security Shield 2012 is een moeilijke opgave. Wij adviseren niet om de handmatige verwijdinginstructies hieronder te gebruiken, omdat het programma zichzelf hernieuwen. Sommige anti-spywareverkopers hebben speciale regels ontwikkeld om Security Shield te detecteren en te verwijderen, maar dit virus weet hoe het zich moet muteren, dus het is een erg moeilijke taak zelfs voor geautomatiseerde oplossingen. In ieder geval zijn er enkele programma’s die zich wijden aan het detecteren en verwijderen van Security Shield. Wij adviseren het gebruik van malware bytes anti-malware of SpyHunter.

Security Shield eigenschappen:

  • Veranderen van browserinstellingen;
  • Laten zien van commerciële advertenties;
  • Verbind zichzelf met het internet;
  • Blijft op de achtergrond.

SECURITY SHIELD VIDEO GUIDE

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Security Shield snapshot
Security Shield snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-security-shield.html

Verwijdering gidsen in andere talen