Gevaarlijkheidsmeter:  
  (89/100)

Security Defender. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Security Defender is een ruwe anti-spyware programma dat dicht bij win32/defmid trojan aanleunt dat meestal in je pc komt zonder opgemerkt te worden door de gebruiker. Na je het gedownload hebt gebruikt het valse scan resultaten en veiligheids waarschuwing als een methode om je te laten denken dat je geïnfecteerd bent met virussen. Het doe Windows Defender na wie een legaal anti-spyware programma is. Deze ruwe versie simuleert de systeemscans en de valse resultaten van infecties. Dan vraagt het je om te betalen voor een volledige versie van eht programma dat deze bedreigingen zal verwijderen, eigenlijk zal het gewoon je geld ontfutselen. Als je al betaalt hebt voor dit programma dan bevelen wij je aan om je credit-card bedrijf te bellen en je card te laten stoppen. Security Defender is zo gemaakt dat het automatisch start vanaf je windows start. het detecteert niet-bestaande of gevaarloze bestanden als malware maar het geeft je niet te toestemming om ze te verwijderen voordat je de volledige versie gekocht hebt.

Wanneer Security Defender is aan het werken zal je ook veel valse veiligheidswaarschuwingen zien op je pc. Deze waarschuwingen zullen zeggen dat je pc is geïnfecteerd of dat iemand aan het proberen is om je pc te hacken en het beveelt je aan om de Security Defender te kopen om je zelf te beschermen

voorbeelden van valse waarschuwing:

Security Defender Firewall Alert
Suspicious activity in your registry system space was detected. Rogue malware detected in your system. Data leaks and system damage are possible. Please use a deep scan option.

Harmful software detected
Security Defender has detected malicious software that may cause crash of your computer. Click Remove All button to remove them now.

Security Defender

External software tries to control variety of your system files. This may lead to breaking of some data in your system. Click here to protect remote access to your PC & delete these programs.

Security Defender

Your system has come under attack of harmful software. Click here to deactivate it.

Remove spyware and other potentially unwanted software

System Defender detected 18 harmful application(s). It is recommended to clean your computer immediately. Click this balloon to fix the problem.

Deze waarschuwingen, zoals valse infecties zijn gewoon een nieuwe manier van het programma om je te overtuigen dat je geïnfecteerd bent. Je zou deze moeten negeren. Als je geïnfecteerd bent door Security Defender dan bevelen wij je aan om het programma niet te kopen. Maar gebruik de verwijder gids om dit programma te verwijderen en gerelateerde malware manueel gratis te verwijderen of gebruik onze automatische verwijder tool. Die je hier beneden vind.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Security Defender snapshot
Security Defender snapshotSecurity Defender snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-security-defender.html

Verwijdering gidsen in andere talen