Gevaarlijkheidsmeter:  
  (94/100)

Haal Security Bytes 2015 weg

door Jake Doevan - - | Het type: Spyware

Wat is Security Bytes 2015?

Bij het beginnen van deze post willen we even melden dat we het voorbeeld van Security Bytes 2015 nog niet hebben, dit is waarom we niet kunnen beweren dat dit virus echt is. Deslaniettemin zagen wij ons genoodzaakt deze post aan te maken omdat zijn naam blijft opduiken op sommige beveiligings fora. Als je denkt dat je pc geïnfecteerd is met Security Bytes 2015 verlies dan geen tijd en scan hem met een betrouwbare anti-spyware. Volgens hen die melding maken van dit virus is het een een dreiging afkomsting van Braviax. Zodra een programma uit deze familie de pc infiltreert wijzigt het verschillende instellingen en begint het zich voor te doen als en echte anti-spyware. Denk er echter aan dat dit gewoon een rogue anti-spyware is die geen virus databank heeft of andere eigenschappen die je bij een anti-virus moet aantreffen. Net zoals andere scarewares doet, Security Bytes 2015 net alsof het je pc scant en maakt dan melding van tientallen of zelfs honderden verschillende virussen die zich zogenaamd op je pc bevinden. Alsjeblieft vertrouw deze meldingen NOOIT omdat ze enkel verzonnen virussen bevatten die je moeten laten geloven dat je pc in gevaar is en hersteld moet worden. De grootste fout die je kan maken is om te betalen voor de gelicenseerde versie van dit programma. Dit omdat je na het betalen voor dit programma geen virussen zal verwijderen die zich ‘verbergen’ op je pc. Je zal enkel geld kwijt zijn en je gevoelige gevens blootgeven aan de scammers die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van deze dreiging. Om dit virus te verwijderen moet je gebruik maken van een betrouwbare anti-spyware, zoals Reimage, die het automatisch verwijderen.

Hoe kan Security Bytes 2015 mijn pc infecteren?

Het Security Bytes 2015 virus kan een ernstige cyber dreiging zijn die verspreid wordt met de intentie om je geld te stelen. Er is een waslijst aan programma’s die om deze reden verspreid worden op verschillende manieren. Om de installatie ervan te vermijden moet je voorzichtig zijn met het surfen op het net. Denk eraan dat er verschillende sites zijn die gebruikt worden voor het verspreiden van virussen en malwares.Bovendien kan Security Bytes 2015 ook gedownload worden via nep meldingen die of aanbieden om bepaald software te installeren of om je pc gratis te scannen voor virussen. Vertrouw geen enkle van deze meldingen en klik er niet op. Wees ook voorzichtig met spam en vermijdt het openen van verdachte berichten. Als u de afzender niet kent, het thema er verdacht uitziet of je ziet spellingsfouten of typo’s open hem dan niet omdat je makkelijk geïngecteerd kan worden met het Security Bytes 2015 virus. Als het op een pc raakt zal het berichten zoals dit tonen:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Als je zulke berichten reeds opgemerkt hebt verlies dan geen tijd en herstel je pc onmiddellijk.

Hoe het Security Bytes 2015 virus verwijderen?

Als je denkt dat Security Bytes 2015 je pc reeds geïnfecteed heeft scan hem dan met een betrouwbare anti-spyware en verwijder alle waarden die hij detecteerd. Koop zijn licentie NIET want je verliest niet enkel geld maar loopt ook het risico op nog diefstallen van je rekening. Download gewoon een betrouware anti-spyware, werk hem bij en voer een volledige systeemscan uit. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Security Bytes 2015, zijn Reimage en SpyHunter 5Combo Cleaner dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Security Bytes 2015 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeemherstel.
 2. Selecteer Herstel mijn pc naar een vroeger tijdstip en klik op Volgende.
 3. Kies de datum en het specifieke herstelpunt dat u wenst en klik op Volgende.
 4. Wacht tot de pc herstart en klik op OK in het Herstellen Voltooid venster.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of SpyHunter 5Combo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaats het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.

5. SECURITY BYTES 2015 BLOKKEREN VOOR HET SCANNEN:

 1. Laat Security Bytes 2015 starten en zijn nep scan voltooien.
 2. Klik op Onbeschermd Toestaan en sluit de waarschuwing.
 3. Start Verkenner (Klik op Start -> Documenten) en geef %AppData% in in de adresbalk. Klik op enter.
 4. Hernoem guard-agas of een gelijkaardige waarde.
 5. Herstart de pc en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 6. Download SpyHunter en verwijder de kwaadaardige bestanden die toebehoren aan Security Bytes 2015.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-security-bytes-2015.html

Verwijdering gidsen in andere talen