Wat is SAService.exe? Moet ik het verwijderen?

SAService.exe

SAService.exe (ook gekend als SAService Application) is een uitvoeringsbestand van de McAfee SiteAdvisor. Het kan gevonden worden in een submap van “C:\Program Files” en wordt als veilig beschouwd. Dit bestand kan echter ook gerelateerd zijn aan SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService en NAC Agent applications. Als je wil dat deze toepassingen zonder problemen blijven werken, mag je SAService.exe niet uitschakelen.

Mensen maken melding van constante die gerelateerd zijn aan dit proces. Om van deze af te komen moet je McAfee Site Advisor van je systeem verwijderen. Weet dat je hiervoor je pc misschien moet opstarten in Veilige modeus met Netwerk.

GEVAAR!

Soms gebruiken hackers de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verbergen! Als je het niet vertrouwd kijk dan de betrouwbaarheid van SAService.exe na en verzeker jezelf dat het niet gerelateerd is met een kwaadaardig programma. We raden je aan om hiervoor RegCure Pro te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande SAService.exe

Bestanden
Software
Vergelijk