Wat is SAService.exe? Moet ik het verwijderen?

SAService.exe

SAService.exe (ook gekend als SAService Application) is een uitvoeringsbestand van de McAfee SiteAdvisor. Het kan gevonden worden in een submap van “C:\Program Files” en wordt als veilig beschouwd. Dit bestand kan echter ook gerelateerd zijn aan SAService Application, SiteAdvisor Service, StillSecure SAService en NAC Agent applications. Als je wil dat deze toepassingen zonder problemen blijven werken, mag je SAService.exe niet uitschakelen.

Mensen maken melding van constante die gerelateerd zijn aan dit proces. Om van deze af te komen moet je McAfee Site Advisor van je systeem verwijderen. Weet dat je hiervoor je pc misschien moet opstarten in Veilige modeus met Netwerk.

GEVAAR!

Soms gebruiken hackers de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verbergen! Als je het niet vertrouwd kijk dan de betrouwbaarheid van SAService.exe na en verzeker jezelf dat het niet gerelateerd is met een kwaadaardig programma. We raden je aan om hiervoor RegCure Pro te gebruiken.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-saservice-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk