Wat is SaiMfd.exe? Moet ik het verwijderen?

SaiMfd.exe

SaiMfd.exe is een proces zonder een vast systeem, ook wel non-systeem genoemd, dat is geassocieerd met SST (Saitek Smart Technology) configuratie software voor Saitek game controllers. Dit proces word geinstalleerd door dezelfde gebruiker in C:\Programma Mappen submap. Typisch voor de meeste systeem en non-systeem processen, is dat saimfd.exe word geladen tijdens Windows opstart procedures en heeft geen zichtbaar venster.

Je moet saimfd.exe niet verwijderen als je een Saitek controller gebruikt. Het is een echt legitiem proces dat veilig in het systeem kan worden gehouden. Als je het nutteloos vind, moet je het hele programma Saitek SST Programming Software of Saitek SD6 Programming verwijderen om SaiMfd.exe te verwijderen.

KIJK UIT!

Sommige malware kunnen hun naam veranderen in saimfd.exe zodat ze zich kun verstoppen op de computer. Dus, zorg er altijd voor dat dit proces in C:\Programma Mappen submap staat en verwijder de map als het ergens anders staat. We adviseren een scan van uw hele systeem met een anti-malware programma, zodat u alle virussen onder de naam saimfd.exe vind.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-saimfd-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk