Gevaarlijkheidsmeter:  
  (9/100)

RevenueHits. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Vervelende reclame

RevenueHits is een vervelend programma dat commerciële melding toont aan zijn gebruikers en betaal-per-klik inkomsten int. Je zou het eigenlijk een reclame platform moeten noemen, dat je pc infiltreert in een bunder met andere programma’s, hun instellingen aanpast en dan start met zijn activiteiten. Als RevenueHits je pc infiltreert moet je niet verbaasd zijn als je verschillende advertenties en commerciële meldingen begint te zien. Je kunt bovendien ook onderlijnde woorden te zien krijgen, die onbekende websites, diensten en goederen promoten. Ook al kan dit programma geen virus genoemd worden, kunnen zijn meldingen je omleiden naar onbetrouwbare websites die malware verspreiden. Als je zijn advertenties wil stoppen moet je het verwijderen. Gebruik daarvoor de handleiding die op het einde van deze post wordt weergegeven.

HOE KAN RevenueHits MIJN PC INFILTREREN?

Net zoals andere adware wordt RevenueHits verdeeld in een bundel met freeware en shareware. Veel gebruikers gaan akkoord om dergelijke programma’s te installeren omdat ze onvoldoende aandacht schenken aan de installatie van de freeware. Wees aub voorzichtig met het downloaden van PDF makers, download beheerders en gelijkaardige programma’s. Je moet steeds de lijst met gratis toevoegingen raadplegen en het vakje uitvinken waar je akkoord gaat om dit programma te downloaden als je wil voorkomen dat RevenueHits geïnstalleerd wordt. Het duidelijkste signaal dat je dit programma reeds gedownload hebt zijn de commerciële pop-ups. Om deze te vermijden raden we je aan deze freeware te verwijderen. Merk ook op dat je ook het programma waarmee RevenueHits is meegekomen zal moeten verwijderen.

HOE REVENUEHITS ADS VERWIJDEREN?

Als je continu pop-up advertenties van RevenueHits te zien krijgt zijn het geen websites, maar dit programma dat ze je toont. Ook al kunnen we niet zeggen dat je ‘besmet’ bent, moet je dit programma toch verwijderen daar het niet stopt met het tonen van deze advetenties. We raden je aan om als eerste een volledige systeem scan uit te voeren met een bijgewerkte anti-spyware. Hiervoor raden we het gebruik van Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage of Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes aan. Van zodra je de kwaadaardige waarden van je pc verwijdert hebt moet je het programma zoeken in de Toevoegen/Verwijderen Programmalijst. Om dit te doen:

  1. Klik op Start > Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma verwijderen

  2. Zoek hier naar RevenueHits, Softonic toolbar voor IE en Chrome en gelijkaardige waarden en selecteer Verwijderen/Wijzigen.

  3. Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

TIP: Verwijder ook deze programma’s on voor goed van RevenueHits af te komen : LyricsSay-1, LyricXeeker, HD-Plus, Browse2Save, WebCake 3.00, DownloadTerms 1.0, LyricsBuddy-1, SuperLyrics-1, ElectroLyrics-1, a2zLyrics-1, SimpleLyrics.

Herstel vervolgens ook al je browsers aan de hand van deze stappen:

Internet Explorer:

  1. Start Internet Explorer, ga naar Hulpmiddelen -> Beheer Add-ons -> Werkbalken en Extensies en verwijder RevenueHits, Softonic toolbar for IE and Chrome LyricsSay-1, LyricXeeker, HD-Plus, GetLyrics, LyricsMonkey-1, Browse2Save, TubeSing-3, WebCake en alle andere onbekende waarden.

  2. Klik op Hulpmiddelen -> Beheer Add-ons -> Zoekmachines en kies de zoekmachine die je voordien gebruikte

Mozilla Firefox:

  1. Start Mozilla Firefow, ga naar hulpmiddelen -> Add-ons -> Extensies, zoek RevenueHits, LyricsSay-1, LyricXeeker, HD-Plus, GetLyrics, LyricsMonkey-1, Browse2Save, TubeSing-3, WebCake en ander onbekende waarden en klik op Verwijderen

  2. Ga naar Hulpmiddelen -> Opties en stel de startpagina opnieuw in op google.com, yahoo.com of een gelijkaardige zoekmachine.

Google Chrome:

  1. klik op de Chrome menu knop in de Google Chrome browser, selecteer Hulpmiddelen -> Extensies, zoek RevenueHits, Softonic toolbar for IE and Chrome, LyricsSay-1, LyricXeeker, HD-Plus, GetLyrics, LyricsMonkey-1, Browse2Save, TubeSing-3, WebCake en andere onbekende waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken.

  2. klik nu op Instellingen -> beheer zoekmachines en wijzig je standaard zoekmachine

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
RevenueHits snapshot
RevenueHits snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-revenuehits.html

Verwijdering gidsen in andere talen