Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Rango Win 8 Protection 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Spyware

Wat is Rango Win 8 Protection 2014?

Rango Win 8 Protection 2014 is een misleidende en zeer onbetrouwbare toepassing, geloof de meldingen van deze toepassing nooit. We kunnen je reeds op voorhand zeggen dat dit programma je zal informeren over tientallen verschillende virussen. Bovendien zal het ook beweren dat het enige middel dat je kan helpen zijn gelicenseerde versie is. Deze kan ook aangeboeden worden als ‘volledige versie’. Het maakt echter niet uit hoe je het noemt je moet gewoon beseffen dat dit een manier is om geld van je te stelen. We raden je ten zeerste aan om de scanners en meldingen van Rango Win 8 Protection 2014 te negeren aangezien ze nep zijn. Bovendien zou je deze rogue moeten verwijderen van je pc om de infiltratie van andere bedreigingen te voorkomen en ook om je persoonlijke informatie te beschermen. We zeggen dit omdat het Rango Win 8 Protection 2014 virus ook gebruikt kan worden om je toetsaanslagen te registreren en hackers te helpen je bakgegevens, aanmeldgegevens, wachtwoorden en andere informatie te stelen. Bovendien kunnen virussen zoals rogue anti-spywares mensen ook omleiden naar kwaadaardige sites en hen misleiden tot het downloaden van andere cyber dreigingen. Samengevat er is geen enkele reden waarom je het Rango Win 8 Protection 2014 virus op je pc zou moeten laten staan. Als je denkt dat het je pc reeds geïnfiltreert heeft verlies dan geen tijd en scan je pc met Reimage.

Hoe kan Rango Win 8 Protection 2014 mijn pc infecteren?

Net zoals andere rogues van de Braviax virussen groep wordt, Rango Win 8 Protection 2014 verspreid via spam, nep meldingen en andere bekende distributiemethodes. Als je de infiltratie ervan wenst te vermijden moet je zorgen dat je een betrouwbare anti-spyware op je pc hebt. We raden je ook aan om deze steeds bij te werken naar de recenste versie. Dit zal je helpen om de infiltratie van deze en andere dreigingen te voorkomen. Wees ook voorzichtig met meldingen die aanbieden om programma’s zoals Flash Player, FLV Player, Java, etc. bij te werken omdat ze niets te maken hebben met deze programma’s. In werkelijkheid is het enige wat ze doen roguesen dergelijke verspreiden. Als je echt een update nodig hebt bezoek dan de officiële site van het programma. Tenslotte worden ook spam campagnes gebruikt voor het verspreiden van Rango Win 8 Protection 2014 en andere rogues dus negeer ook alle verdachte e-mail berichten in je postvak in. Als ze je actief vragen om de bijlage te downloaden moet je voorzichtig zijn omdat je op deze manier makkelijk een rogue zoals ditkan installeren. Zodra het op je pc raakt wijzigt het zijn instellingen en begint het met het tonen van meldingen zoals:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Negeer alsjeblieft deze berichten want ze zijn nep! Als je ze te zien krijgt op je pc volg dan onderstaande handleiding.

Hoe het Rango Win 8 Protection 2014 virus verwijderen?

Rango Win 8 Protection 2014 is een ernstige cyber dreiging. Om het te verwijderen raden we ja aan de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te selecteren en de manuele te vermijden. Als je op deze optie vertrouwd is het enige wat je moet doen een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als je gedetailleerde informatie nodig hebt over hoe dit te doen, lees dan deze handleiding.

Voor het verwijderen van Rango Win 8 Protection 2014, zijn onze aanbevolen toepassingen Reimage en Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner dit omdat ze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber bedreigingen ontdekken.

LET OP! Zoals reeds vermeld kan Rango Win 8 Protection 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla, te blokkerne. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten, probeer dan één van deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Ga naar het Windows 8 Start Scherm en type herstelpunt in de zoeken sectie.
 2. Klik nu op Instellingen -> Maak een herstelpunt aan.
 3. In de Systeem Beveiliging tab, selecteer je Systeemherstel.
 4. Klik op de Volgende knop om je herstelpunten te zien en klik met de linkermuisknop op de waarde die je wenst.
 5. Selecteer nu Scannen voor betrokken programma’s -> Sluiten -> Volgende -> Afsluiten.
 6. Zodra je pc herstart, download je Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Klik op de Windows sleutel en ga naar de rechter benedenhoek.
 2. Selecteer Instellingen -> Wijzig PC Instellingen -> Algemeen.
 3. Klik op de Nu Herstarten knop bij Geavanceerde Start.
 4. Selecteer nu Probleemoplossing -> Geavanceerde Opties -> Opstart instellingen.
 5. Kies nu Herstarten en druk op F5.
 6. Start IE of een andere browser en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 7. Download een programma en start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Rango Win 8 Protection 2014 snapshot
Rango Win 8 Protection 2014 snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-protection-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen