Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Rango Win 8 Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Alice Woods - - | Het type: Spyware

Wat is Rango Win 8 Antivirus 2014?

Als je dacht dat Rango Win 8 Antivirus 2014 een krachtige beveiliging toepassing was die je computer beschermt tegen virussen, potentieel ongewenste toepassingen en andere gevaarlijke dingen denk je maar snel iets anders. In werkelijkheid is het een rogue anti-spyware die je wil laten geloven dat je pc geïnfecteerd is en je de gelicenseerde versie moet kopen om deze te kunnen herstellen. Als je je geld niet zomaar wenst weg te gooien moet je nooit betalen voor programma’s zoals het Rango Win 8 Antivirus 2014 virus. Denk eraan dat ze dezelfde waarschuwingen tonen op elke pc die ze infecteren omdat ze niet beschikken over een virus gegevensbank of andere onderdelen die een anti-spyware zou moeten hebben. Nadat ze je angst hebben aangejaagd, proberen ze je te overtuigen om hun nep licentie te kopen en zo dus je geld te stelen. Deze Rango Win 8 Antivirus 2014 scanners en waarschuwingen kunnen uit het niets opduiken omdat ze verspreid worden via kwetsbaarheden in de beveiliging. Als het je pc reeds heeft aangevallen moet je het onmiddellijk verwijderen want het behouden van zulke programma’s op je systeem kan makkelijk leiden tot identiteitsdiefstal, geld verlies en dergelijke. Voer alsjeblieft een volledige systeemscan uit met Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware als je denkt dat Rango Win 8 Antivirus 2014 zich op jouw pc verbergt.

Hoe kan Rango Win 8 Antivirus 2014 mijn pc infecteren?

Net zoals andere virussen wordt deze nep anti-spyware op verschillende manieren verspreid. In de meeste gevallen worden mensen misleid tot het downloaden ervan via nep meldingen die kunnen verschijnen op zowel illegale als legale sites. Natuurlijk worden legale sites enkel gebruikt voor het tonen van nep meldingen nadat ze weden gehackt. Om te zorgen dat je veilig blijft moet je steeds proberen deze meldingen die rapporteren over ontbrekende updates en deze gratis aanbieden te negeren. Als u werd meegedeeld dat u een update nodig heeft voor Java, Flash Player of een ander programma klik dan niet op deze advertentie. Negeer bovendien ook advertenties die aanbieden om het systeem na te kijken met een ‘gratis scanner’ of dergeleijke want zoiets als een ‘gratis scanner’ bestaat niet. Als je in de val getrapt bent en zo’n toepassing hebt gedownload kijk dan de pc na op Rango Win 8 Antivirus 2014. Let ook op voor meldingen. Als je iets gelijkaardigs hebt opgemerkt zoals deze hieronder moet je je zorgen maken. Voer in dit geval de onderstaande stappen uit om van deze rogue verlost te worden.

Zodra dat Rango Win 8 Antivirus 2014 het systeem infecteerd toont het berichten zoals dit:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hoe het Rango Win 8 Antivirus 2014 virus verwijderen?

Rango Win 8 Antivirus 2014 is een rogue anti-spyware, dus als je reeds berichten te zien kreeg moet je onmiddellijk reageren. Selecteer de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE en vermijd de manuele. Als je op deze optie vertrouwd moet je enkel een betrouwbare anti-spyware downloaden, bijwerken en een volledige systeemscan uitvoeren. Als u gedetailleerde informatie nodig heeft om dit te doen, lees dan deze handleiding.

Voor het verwijderen van Rango Win 8 Antivirus 2014, bevelen we de volgende programma’s aan Reimage and Malwarebytes Malwarebytes dit omdat deze makkelijk alle verborgen onderdelen van deze en andere cyber dreigingen ontdekken.

OPGELET! Zoals reeds wer vermeld kan Rango Win 8 Antivirus 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla, te blokkeren. Als u geen enkele ervan kan downloaden of opstarten, probeer dan één van deze oties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Ga naar het Windows 8 Start Scherm en type herstelpunt in de zoeken sectie.
 2. Klik nu op Instellingen -> Maak een herstelpunt aan.
 3. In de Systeem Beveiliging tab, selecteer je Systeemherstel.
 4. Klik op de Volgende knop om je herstelpunten te zien en klik met de linkermuisknop op de waarde die je wenst.
 5. Selecteer nu Scannen voor betrokken programma’s -> Sluiten -> Volgende -> Afsluiten.
 6. Zodra je pc herstart, download je Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Klik op de Windows sleutel en ga naar de rechter benedenhoek.
 2. Selecteer Instellingen -> Wijzig PC Instellingen -> Algemeen.
 3. Klik op de Nu Herstarten knop bij Geavanceerde Start.
 4. Selecteer nu Probleemoplossing -> Geavanceerde Opties -> Opstart instellingen.
 5. Kies nu Herstarten en druk op F5.
 6. Start IE of een andere browser en geef deze link op in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 7. Download een programma en start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes Malwarebytes on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Rango Win 8 Antivirus 2014 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Rango Win 8 Antivirus 2014 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes

Over de auteur

Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen