Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Rango Win 7 Antivirus 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Alice Woods - - | Het type: Spyware

What is Rango Win 7 Antivirus 2014?

Rango Win 7 antivirus 2014 is een neppe anti-spyware en virus. Je zou het nooit op je computer mogen houden op je computer. Het belangrijkste dat je eigenlijk moet onthouden is dat je elke neppe scanner moet negeren. Ze vermelden vaak meer dan honderd verschillende bedreigingen. Eens het slachtoffer in de val is getrapt zal het programma je aanraden om de betaalde versie te nemen zodat je al de “bedreigingen” kan verwijderen. Denk erom dat wanneer je Rango Win 7 antivirus 2014 gekocht hebt kan je met niks achtergebleven zijn want je creditcard gegevens in te geven voor dit programma kan hackers al je informatie geven die ze nodig hebben. Natuurlijk zal je banksaldo dalen. Dus vanaf dat je waarschuwingen begint te zien dat je computer is besmet dan moet je ze negeren en bijkomend ook Rango Win 7 Antivirus 2014 virus verwijderen van je computer. Om dit te doen raden wij je ten zeerste aan om Reimage of andere betrouwbare anti-spyware programma’s te gebuiken. Als je anti-spyware niet ge-update is dan kunnen er nog bestanden overblijven van het virus en dat moet zeker worden vermeden.

Hoe kan Rango Win 7 Antivirus 2014 mijn computer besmetten?

Er zijn verschillende technieken om Rango Win 7 Antivirus 2014 te verspreiden. Gelijkend met Rango Win 7 Antispyware 2014 kan dit programma geïnstalleerd worden op je systeem via neppe waarschuwingen, spam, illegale programma’s. Als je een waarschuwing gemerkt hebt die je vertelt dat je een programma zou moeten updaten en dit gratis dan moet je het zeker negeren. Het beste idee in deze situatie is het verlaten van de webpagina die de waarschuwing laat zien omdat het illegaal of gehackt is. Denk erom dat waarschuwingen zoals deze van programma’s zoals Jave, Flash Player, FLV Player en zo verder moet je zeker vermijden want alles wat ze verspreiden is adware, hackers en ruwe anti-spywares. Bijkomend zijn er geen dingen zoals ‘free scanner’ dus je moet de berichten negeren die je vertellen dat je je systeem gratis kan controleren. Als Rango Win 7 Antivirus 2014 er toch in slaagt om je computer binnen te dringen dat zal het volgende soort gelijkende waarschuwingen laten zien:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Als je dit al gemerkt hebt dan kan je best de volgende gids gebruiken om Rango Win 7 Antivirus 2014 virus van je computer te verwijderen.

Hoe verwijder ik Rango Win 7 Antivirus 2014 virus?

Als Rango Win 7 Antivirus 2014 waarschuwingen je beginnen lastig te vallen. Dan moet je niet langer wachten. Selecter AUTOMATIC REMOVAL OPTION dat nodig is om een betrouwbare anti-spyware te downloaden en een volledige systeem scan kan uitvoeren. Als je een gedetailleerde gids nodig hebt hoe je dit doet dan kan je best volgende GIDS te lezen. Wanneer je Rango Win 7 Antivirus 2014 probeert te verwijderen dan raden we je aan om Reimage en Malwarebytes Malwarebytes te gebruiken omdat het gemakkelijk verborgen bestanden kan opsporen

OPGEPAST! Zoals we al eerder vermeld hebben zal Rango Win 7 Antivirus 2014 de installatie van de veiligheids programma proberen tegen te houden net zoals SpyHunten en StopZilla. Als je het kan downloaden dan kan je best één van de volgende opties gebruiken.

Je computer gebruiken om het virus te verwijderen:

 1. Klik op start à alle programma’s à systeem instellingen à systeem herstellen.
 2. Vanaf het venster van je systeem bestanden en instellingen tevoorschijn komt dan selecteer je Next.
 3. Klik op de herstel knop en klik op Next.
 4. Klik op Finish en bevestig het en wacht tot dat je computer herstart.
 5. Nu download je Reimage en doe je een volledige systeem scan nadat je het ge-update hebt.

Je computer herstarten in veilige modus met de mogelijkheid op het netwerk te gaan.

 1. Herstart je computer
 2. Vanaf dat je computer actief wordt start je de F8 knop continue totdat je het geavanceerde scherm tegenkomt.
 3. Hier selecteer je de veilige modus met de mogelijkheid tot netwerken (dit doe je met je pijltjes) en duw op enter.
 4. Log in op de zelfde gebruiker waar je normaal altijd mee in logt.
 5. Nu klik je met je rechtermuisknop op Internet Exploren en andere browser iconen en selecteer open als of open als administrator. Enter je admin account (indien nodig).
 6. Duw dit adress in de link bar: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download het programma op je bureaublad en laat het starten en verwijder de kwaadaardige bestanden.

Het maken van een gast account om je computer te scannen:

Als je al een andere gebruiker hebt dan kan je proberen een volledige systeem scan uitvoeren vanuit daar. Je moet er enkel op inloggen en Reimage downloaden om een volledige systeem scan uit te voeren.

Je kan je gast account activeren met de volgende stappen:

 1. Klik op start en ga naar je configuratie scherm en klik op Gebruikeraccounts en ouderlijk toezicht.
 2. Vanaf dat er een nieuw venster op komt klik je op accounttype wijzigen en klik je op Gast Account.
 3. Nu kan je dit account activeren en je pc herstarten.
 4. Wacht nu tot dat je het Windows start scherm ziet en selecteer je het gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden.

Een andere computer gebruiken voor het downloaden van je anti-spyware:

1. Neem een andere pc die niet besmet is door een virus en download Reimage of Malwarebytes Malwarebytes.

 1. Ndat je dat gedaan hebt kan je het programma best overzetten op een CD, DVD, externe harde schijf of een USB-stick.
 2. Terwijl zal je de kwaadaardige processen moeten stoppen op je besmette computer. Om dit te doen kan je deze tutorial gebruiken. Steek het programma in je besmette computer en start het.
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Rango Win 7 Antivirus 2014 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Rango Win 7 Antivirus 2014 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes
Rango Win 7 Antivirus 2014 snapshot
Rango Win 7 Antivirus 2014 snapshot

Over de auteur

Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-7-antivirus-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen