Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Rango Win 7 Antispyware 2014. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Julie Splinters - - | Het type: Spyware

Wat is Rango Win 7 Antispyware 2014?

Rango Win 7 Antispyware 2014 is een nep beveiligingstoepassing die toebehoort aan cyber criminelen. Door deze rogue te gebruiken laten ze mensen denken dat hun pc gevaarlijk geïnfecteerd werd en ze een ‘gelicenseerde’ of ‘volledige’ versie moeten kopen. Natuurlijk is deze gelicenseerde versie, net als de proefversie van Rango Win 7 Antispyware 2014 waardeloos, dus zou je zelfs niet moeten overwegen om hem te kopen. Als je dus constant systeem scanners en berichten over tientallen virussen te zien krijgt moet je je zorgen maken wan dit wil zeggen dat je pc geïnfecteerd is. Om verlost te worden van Rango Win 7 Antispyware 2014 zijn meldingen moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een bijgewerkte anti-spyware en alles verwijderen wat het detecteerd. Anders kan je niet enkel deze vervelende scanners en virusmeldingen te zien krijgen, maar ook ontdekken dat er andere dreigingen achter je rug om geïnstalleerd werden. Bovendien kunnen virussen zoals deze rogue anti-spyware ook gebruikt worden voor het registreren van toetsaanslagen en het verzamelen van persoonlijk identificeerbare gegevens. Als je je aanmeld-, bankgegevens en ander persoonlijke informatie niet wilt kwijtspelen moet je Rango Win 7 Antispyware 2014 zo snel mogelijk verwijderen. De makkelijkste manier om dit te doen is door een volledige systeemscan uit te voeren met Reimage.

Hoe kan Rango Win 7 Antispyware 2014 mijn pc infecteren?

Net zoals veel andere rogues uit de Braviax groep van virussen (Rango Win 7 Antispyware 2014 behoort ook tot deze familie van rogues), wordt dit programma verspreid door nep meldigen en spam. Weet dat de meldingen die gebruikt worden om deze gevaarlijke rogue anti-spyware te verspreiden zeer misleidend en geniepig zijn. Meestal beweren ze dat je je Java, Flash PLayer, FLV Player, browser of een ander programma moet bijwerken, maar ipv te leveren wat ze aanbieden laten ze mensen Rango Win 7 Antispyware 2014 downloaden. Van zodra het de pc binnendringt plaatst dit virus zijn eigen registerwaarden en past het het systeem aan zodat het kan beginnen werken van zodra de pc herstart. Hierna krijg je die vervelende meldingen te zien die melding maken van de ernstige situatie waarin je pc zich bevind. Natuurlijk zullen deze advertenties je aanbieden om de volledige versie van Rango Win 7 Antispyware 2014 aan te kopen en alles te herstellen. Betaal alsjeblieft NIET voor deze en andere ‘krachtige anti-spywares’ want je bent je geld kwijt! Voor je begint te denken dat je pc geïnfecteerd is en dat je een licentie moet aankopen denk je beter eens na of je dit programma wel zelf geïnstalleerd hebt? Als je denkt dat je pc reeds geïnfecteerd werd verlies dan geen tijd en scan hem met een betrouwbare anti-spyware. Natuurlijk kunnen dreigingen zoals het Rango Win 7 Antispyware 2014 virus makkelijk je anti-spyware of andere legitieme software uitschakelen. Als dit bij jou het geval is volg dan onderstaande handleiding:

Hoe het Rango Win 7 Antispyware 2014 virus verwijderen?

Als je te maken hebt met Rango Win 7 Antispyware 2014 meldingen en scanners, wacht dan niet langer. We raden mensen steeds aan om de AUTOMATISCHE VERWIJDERING OPTIE te kiezen hiervoor dien je enkel een betrouwbare anti-spyware te downloaden, bij te werken en een volledige systeemscan uit te voeren. Als je gedetailleerde instructies nodig hebt hoe dit te doen, lees dan deze handleiding. Onze aanbevolen programma’s voor het verwijderen van Rango Win 7 Antispyware 2014 zijn Reimage en Malwarebytes Malwarebytes dit omdat deze makkelijk alle verborgen componenten van deze en andere cyber dreigingen detecteren.

LET OP! Zoals we reeds vermeld hebben kan Rango Win 7 Antispyware 2014 proberen om de installatie en activatie van legitieme beveiligingsprogramma’s, inclusief SpyHunter en StopZilla te blokkeren. Als je er geen enkele kan van downloaden of opstarten probeer dan deze opties:

1. SYSTEEMHERSTEL GEBRUIKEN OM HET VIRUS UIT TE SCHAKELEN:

 1. Klik op Start -> Alle Programma’s -> Accessoires -> Systeem Hulpmiddelen -> Systeem Herstel.
 2. Zodra het Herstel systeem bestanden en instellingen venster verschijnt, selecteer Volgende.
 3. Kies het gewenste herstelpunt en klik op Volgende .
 4. Klik op Voltooien om te bevestigen en wacht tot de pc herstart.
 5. Download nu Reimage werk het bij en voer een volledige systeemscan uit.

2. HERSTARTEN IN VEILIGE MODUS MET NETWERK:

 1. Herstart je computer
 2. Van zodra de pc actief wordt druk je continu op de F8 toets tot je het Geavanceerde Opstart Opties scherm ziet.
 3. Selecteer hier Veilige modus met netwerk (gebruik hiervoor de pijltjes toetsen) en druk dan op Enter.
 4. Aanmelden met dezelfde gebruikersnaam als in de normale Windows modus
 5. Nu een rechtermuisklik op IE of een andere browser en selecteer Start Als of Start Als beheerder. Voer je beheerder wachtwoord in (indien gevraagd).
 6. Geef deze link in in de adresbalk: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe
 en download een programma. Start het op om de kwaadaardige bestanden te verwijderen.

3. EEN GAST ACCOUNT AANMAKEN OM DE PC TE SCANNEN:

Als je een andere gebruiker (gast) account hebt kun je proberen van hier een volledige systeemscan uit te voeren. Hiervoor dien je je gewoon aan te melden en Reimage te downloaden. Je kan je gast account activeren met behulp van deze stappen:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel en selecteer Gebruiker accounts en familie veiligheid.
 2. Nadat het nieuwe venster verschijnt klik je op Toevoegen of Verwijderen Gebruiker Accounts -> Gast Account.
 3. Klik nu op de Aanzetten knop en herstart je computer
 4. Wacht nu tot je het Windows aanmeld scherm ziet en selecteer Gast account om de aanbevolen anti-spyware te downloaden

4. EEN ANDERE PC GEBRUIKEN OM EEN ANTI-SPYWARE TE DOWNLOADEN:

 1. Neem een andere pc die niet geïnfecteerd is met dit virus en download Reimage of Malwarebytes Malwarebytes on it.
 2. Als het downloaden voltooid is schrijf je het weg op een CD/DVD, externe schijf, of USB flash drive.
 3. Schakel ondertussen de kwaadaardige processen uit op je geïnfecteerde pc. Hiervoor kan je deze handleiding gebruiken.
 4. Plaat het apparaat met de anti-spyware in je pc en start het programma op
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Rango Win 7 Antispyware 2014 te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Rango Win 7 Antispyware 2014 te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Alternatieve Software
Malwarebytes
Rango Win 7 Antispyware 2014 snapshot
Rango Win 7 Antispyware 2014 snapshot

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-7-antispyware-2014.html

Verwijdering gidsen in andere talen