Wat is qttask.exe? Moet ik het verwijderen?

qttask.exe

Qttask.exe is een legitiem proces, wat verantwoordelijk is voor het opstarten van Apple’s QuickTime Player en andere gerelateerde functies. Dit programma wordt meestal samen met Itunes geïnstalleerd maar het kan ook op zichzelf geïnstalleerd worden.

Qttask.exe is een ongevaarlijk proces, dus kan je het op je computer laten staan. Het is echter geen essentieel systeem proces dus kan het geen kwaad als je het beëindigt. In sommige gevallen is het aangeraden om Qttask.exe uit te schakelen om zodoende het velies van noodzakelijke systeem hulpbronnen te vermijden. Dit proces bevind zich meestal in de C:\Program Files map en gebruikt ongeveer 750KB van je geheugen.

GEVAAR!

Malware ontwerpers zijn begonnen met het gebruiken van legitieme namen om zo hun virussen te verbergen. Als je gemerkt hebt dat Qttask.exe zich bevind in de C:\Windows of C:\Windows\System32 map, moet je de pc nakijken met een betrouwbare beveiligingstoepassing. In dit geval raden we het gebruik van RegCure Pro aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk