Wat is qttask.exe? Moet ik het verwijderen?

qttask.exe

Qttask.exe is een legitiem proces, wat verantwoordelijk is voor het opstarten van Apple’s QuickTime Player en andere gerelateerde functies. Dit programma wordt meestal samen met Itunes geïnstalleerd maar het kan ook op zichzelf geïnstalleerd worden.

Qttask.exe is een ongevaarlijk proces, dus kan je het op je computer laten staan. Het is echter geen essentieel systeem proces dus kan het geen kwaad als je het beëindigt. In sommige gevallen is het aangeraden om Qttask.exe uit te schakelen om zodoende het velies van noodzakelijke systeem hulpbronnen te vermijden. Dit proces bevind zich meestal in de C:\Program Files map en gebruikt ongeveer 750KB van je geheugen.

GEVAAR!

Malware ontwerpers zijn begonnen met het gebruiken van legitieme namen om zo hun virussen te verbergen. Als je gemerkt hebt dat Qttask.exe zich bevind in de C:\Windows of C:\Windows\System32 map, moet je de pc nakijken met een betrouwbare beveiligingstoepassing. In dit geval raden we het gebruik van RegCure Pro aan.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-qttask-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk