Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Politie Nederland virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Het Politie Nederland virus is een kwaadaardige toepassing die Nederland en de omliggende landen aanvalt. Als je een bericht ziet met deze naam (Politie Nederland) heb je te maken met een ransomware virus en moet je het negeren. We kunnen vaststellen dat het Politie Nederland virus je wil laten denken dat je met de echte politie te doen hebt, die je betrapt heeft op het bekijken van door copyright beschermde inhoud of het bezoeken van illegale websites. Deze toepassing zal het ook niet nalaten je pc af te sluiten en alle toepassingen die het vind te blokkeren. Het is duidelijk dat het Politie Nederland virus ontwikkeld is om je voor 100€, wat aan de gebruiker gevraagd wordt, op te lichten. Negeer dit aub want als je betaald ben je enkel je geld kwijt. Verwijder tevens zijn besmette bestanden van je pc.

HOE KAN IK BESMET WORDEN MET HET Politie Nederland virus?

Het Politie Nederland virus wordt doorgegeven door een Trojaans paard via valse bijgewerkte versies en programma’s. Eens je op zo’n download koppeling klikt en je dit besmet bestand op je pc toelaat, komt trojan.lockscreen binnen en download het alle corrupte bestanden. Na dat dit gebeurt is blokkeert het je systeem en toont het zijn enorme melding ipv je bureaublad. Deze melding is natuurlijk in het Nederlands geschreven en staat vol met listige details, zoals politie logo’s, je gebruikers ip adres, locatie, webcamera en gelijkaardige zaken. Niemand zou echter moeten geloven wat het zegt en de boete betalen, welke gebruikelijk als volgt gevraagd wordt ‘De boete bedraagt €100. U kunt de boete betalen met Ukash PaySafeCard’. Deze melding is enkel een middel voor de cyber criminelen om je geld te stelen. Bovendien zal je pc nog steeds geblokkeerd blijven. Verwijder aub het Politie Nederland virus onmiddellijk van je pc als je hem opnieuw normaal wilt kunnen gebruiken.

HOE HET Politie Nederland virus VERWIJDEREN?

Ten eerste moet je je pc deblokkeren als je hem opnieuw op een normale manier wil gebruiken. Om dit te doen volg je deze stappen :

  1. Gebruik een andere pc om Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage of een ander betrouwbaar anti-malware programmma te downloaden.

  2. Werk het programma bij en sla het op op een USB stick of op een CD

  3. Herstart ondertussen je pc in Veilige modus met opdrachtprompt en plaats de USB stick

  4. Herstart de besmette pc opnieuw en voer een volledige systeem scan uit.

*Gebruikers die door het Politie Nederland virus besmet zijn kunnen de andere accounts op hun Windows pc nog gebruiken. Als één van deze accounts beheerder rechten heeft, moet je in staat zijn om een anti-malware programma te starten.

* Probeer Flash te verhinderen om je ransomware te laten stoppen met werken zoals het bedoeld is. Om Flash uit te schakelen, ga je naar Macromedia ondersteuning en selecteer je Weigeren :

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Voer hierna een volledige systeem scan uit met een anti-malware programma.

* Politie Nederland manueel verwijderen (specifieke kennis is vereist):

  1. Herstart je besmette pc in Veilige modus met opdrachtprompt om het Politie Nederland virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van deze bedreiging moeten werken)

  2. Start Regedit

  3. Zoek naar WinLogon waarden en schrijf alle waarden op die ggen explorere.exe of blanco zijn en vervang ze door explorer.exe

  4. Zoek in het register naar de bestanden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die naar deze bestanden verwijzen.

  5. Herstart en voer een volledige systeem scan uit met een bijgewerkte versie van Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner of Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes om de resterende virus bestanden te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Politie Nederland virus snapshot
Politie Nederland virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-politie-nederland-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen