Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Police Fédérale Belge virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Het Police Fédérale Belge virus (je kan het ook vinden als het L’ordinateur est bloqué par la police virus) is een gevaarlijke ransomware, die mensen angst wil aanjagen door hen te laten denken dat ze pornografisch materiaal aan het bekijken waren, iets waar auteursrechten op rusten aan het gebruiken waren of bezig waren met andere illegale activiteiten. Dit is waarom het je ganse systeem blokkeert en een waarschuwing toont die deze misdaden opsomt en dan vraagt om een boete van €100 te betalen om verdere consequenties te vermijden. Deze waarschuwing staat meestal vol met misleidende details, zoals het IP adres, de locatie, OS versie van de pc en dergelijke. Natuurlijk moet je deze meldingen, ook al zien ze er betrouwenswaardig uit, nooit geloven overheidsorganen zoals de Belgische federale politie blokkeren geen pc of passen ook geen gelijkaardige methodes toe om geld te innen van hun criminelen. Als je je geld wil sparen en je normale werk wenst te hervatten moet je de kwaadaardige bestanden uitschakelen op je pc.

HOE KAN IK GEÏNFECTEERD WORDEN MET HET Police Fédérale Belge virus?

Zoals de naam verondersteld, valt het Police Fédérale Belge virus enkel pc gebruikers in België aan, als je dus in België woont moet je extra voorzichtig zijn met het surfena. Meestal valt dit virus computers aan via illegale websites, spam, ongelicenseerde software en gelijkaardige distributiemethoden. Eens op je systeem bezet het Police Fédérale Belge virus het ganse systeem: het verbreekt de verbinding met het internet, blokkeert het systeem en vervangt het bureaublad met zijn nep waarschuwing, welke zegt: L’ordinateur est bloqué par la police en verschillende misdaden opsomt. Als je dit bericht op je pc ziet negeer het dan alsjeblieft want het heeft absoluut niets te maken met de politie of enige andere overheidsinstantie in België. We raden je ten zeerste aan om deze stappen te volgen en het Police Fédérale Belge virus van je systeem te verwijderen.

HOE HET Police Fédérale Belge virus VERWIJDEREN?

Denk eraan als je een waarschuwing ziet van het Police Fédérale Belge virus, moet je deze negeren want ze behoort toe aan een ransomware. Bovendien moet je je pc ook scannen met een betrouwbare anti-malware en het Police Fédérale Belge virus van je systeem verwijderen:

1. Neem een andere pc en gebruik hem om Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner of Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes te downloaden.
2. Werk dit programma bij en schrijf het weg op een USB drive of simpele CD.
3. Start ondertussen je geïnfecteerde pc terug op in Veilige Modus met opdrachtprompt en plaats de USB drive.
4. Herstart de pc die geïnfecteerd is met Police Fédérale Belge virus nog eens op en voer een volledige systeemscan uit.

* Mensen die geïnfecteerd zijn door het Police Fédérale Belge virus hebben toegang tot andere accounts op hun Windows systeem. Als één van deze accounts beheerdersrechten heeft moet het mogelijk zijn om van hieruit een anti-malware programma op te starten.

* Probeer om de Flash de ransomware niet te laten ophouden met functioneren zoals het bedoeld is. Om de Flash uit te schakelen, ga je naar Macromedia support en selecteer ‘Weigeren’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Na dat je dit gedaan hebt moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een anti-malware programma.

* Manuele verwijdering van het Police Fédérale Belge virus :

  1. Herstart je geïnfecteerde pc in ‘Velige modus met opdrachtprompt’ om het virus uit te schakelen (dit zou bij alle versies van deze dreiging moeten werken)
  2. Start Regedit
  3. Zoek naar WinLogon waarden en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of blanco zijn. Vervang ze door explorer.exe.
  4. Zoek in het register naar de waarden die je genoteerd hebt en verwijder de registersleutels die er naar verwijzen.
  5. Herstart en voer een volledige systeemscan uit met een bijgewerkte Reimage of Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner om de resterende virus bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-police-f-d-rale-belge-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen