Gevaarlijkheidsmeter:  
  (75/100)

PianoMan virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Kwaadaardige software

Het PianoMan virus (ook gekend als PianoMan Corrupt of PianoManCorrupt virus) is een ernstige cyber infectie die Microsoft Office bestanden als doelwit heeft. Van zodra het je pc binnen gedrongen is zoekt het naar bestanden met de extensie .DOC, .XLS en .PPT en maakt deze onleesbaar. Je kunt weten welke bestanden aangetast zijn omdat het PianoMan virus hun extensies wijzigt in “PianoManCorrupt”. Dit is echter niet het ergste aan dit virus. Ook al kun je het verwijderen met de hulp van een antivirus, kunnen de aangetaste documenten nog steeds onleesbaar zijn. Daarom moet je zeer voorzichtig zijn met dit virus en de handleiding, hieronder weergegeven, volgen als je het PianoMan virus wil verwijderen en je Microsoft Office bestanden wil redden.

HOE KAN IK MET HET PIANOMAN VIRUS BESMET WORDEN?

De aanvallers, die verantwoordelijk zijn voor het loslaten van het PianoManCorrupt virus, gebruiken verschillende manieren om het te verdelen. In de meeste gevallen zal het je pc infiltreren in een pakket met freeware en shareware, je zou dus enkel officiële websites moeten vertrouwen als je een programma zoekt. Wees bovendien voorzichtig met het gebruik van sociale media websites aangezien het aangekondigd is dat deze vol staan met koppelingen die gebruikt kunnen worden om het PianoMan virus op je pc te downloaden. Als je merkt dat je je bestanden niet meer kan openen en dat ze de extensie “PianoManCorrupt” hebben, wil dit zeggen dat je geïnfecteerd bent. Volg deze handleiding om je pc te herstellen:

HOE HET PIANOMAN VIRUS VERWIJDEREN?

Als je besmet bent door PianoMan Corrupt, moet je om het te verwijderen beginnen met het uitvoeren van een systeemscan met één van deze programma’s: Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Je moet er natuurlijk voor zorgen dat ze bijgewerkt zijn naar de nieuwste versie. Vergeet nadien ook geen hestel programma te gebruiken op je pc. Als je dit niet doet zullen je aangetaste bestanden onleesbaar blijven. We raden je aan om DataRescue DD 1.0 of IsoBuster 3.0 te gebruiken hiervoor.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om PianoMan virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om PianoMan virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
We hebben de efficientie van Plumbytes Anti-Malware getest voor het verwijderen van PianoMan virus (2013-10-31)
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van PianoMan virus (2013-10-31)
Hitman Pro
We hebben de efficientie van Hitman Pro getest voor het verwijderen van PianoMan virus (2013-10-31)
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van PianoMan virus (2013-10-31)
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pianoman-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen