Gevaarlijkheidsmeter:  
  (72/100)

PC Defender Plus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

PC defender Plus is een kwaadaardige applicatie, die gebruikers laat denken dat het legaal is. Na nader onderzoek kan je zeggen dat het een anti-spyware is die zo moeten ontweken worden omdat het gebruikt kan worden om verschillende dingen te doen op je pc die niet goed zijn. Dit soort programma’s kunnen gebruikt worden om slachtoffers te misbruiken en persoonlijke gegevens te stelen, de grootste bedreiging is dat het je kan dwingen om te betalen voor die versie. Om het slachtoffer te betalen zal het virus eerst verscheidene viruses detecteren dit is een klasieke manier hoe dit soort virussen te werk gaat. Voor dat je begint te betalen voor je programma legaal te maken moeten we je waarshcuwen dat dit nog niet bestaat. Zoals we al eerder hebben gemeld over PC Defender Plus Firewall alert die bij de zelfde groep van hackers behoort. Je moet dit soort firewalls waarschuwingen negeren en het virus zo snel mogelijk verwijderen

Hoe kan ik geïnfecteerd geraken door dit virus?

PC Defender Plus kan in onze pc geraken door te bundelen met een trojan horse die dan weer bundelt met freeware zoals video’s en audio coderingen of andere updates of software en andere potentieel gevaar downloads. Deze methode heeft skills nodig om het te volbrengen en ook andere zaken om zijn doel te bereiken, eens het in je pc zit begint het virus verscheidene corrupte bestanden en alters te maken en sommige systeem veranderingen die beginnen te starten wanneer je pc herstart. Het virus start elke keer dat de pc opstart met dit soort waarschuwing:

ALERT!
System scan for spyware, adware, Trojans and viruses was finished. PC Defender Plus detected 77 critical system objects. These security breaches may be exploited and lead to the following:Your system becomes a target for spam and bulky, intruding adsBrowser crashes frequently and web access speed decreasesYour personal files, photos, documents and passwords get stolenYour computer is used for criminal activity behind your backBank details and credit card information gets disclosed

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected!

Attention: Danger!
System scan for spyware, adware, trojans and viruses was finished. PC Defender Plus detected 99 critical system objects. These security breaches may be exploited and lead to the following:
* Your system becomes a target for spam and bulky, intruding ads
* Browser crashes frequently and web access speed decreases

Zo als je kan zien zoekt het virus om je bang te maken dat je besmet bent, aub geloof nooit dat het een veiligheids scanner is, het zal alleen maar valse resultaten laten zien na de scan. In plaats van er in te trappen zou je deze bedreiging zo snel mogelijk moeten verwijderen.

Hoe kan ik het virus verwijderen?

Om dit virus te verwijderen bevelen wij u anti-malware programma’s aan. In deze zaak zou je deze 2 kunnen gebruiken om van de bestanden af te geraken Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner or Reimage . Pas wel op dat dit virus instaat is om installaties van anti-malware software te stoppen, om dit tegen te gaan herstart je de pc en in safe mode met deze stappen:
1. herstart je pc
2. duw f8 een paar keer
3. selecteer safe mode met networking en duw enter
4. Nu download je Reimage en doe een volledige scan en vergeet niet te scannen op normale modus .

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
PC Defender Plus snapshot
PC Defender Plus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pc-defender-plus.html

Verwijdering gidsen in andere talen