Waardering:  
  (73/100)

Norton Internet Security recensie, gratis download

door Jake Doevan - - | Het type: Software

Norton Internet Security 2013 is de nieuwste anti-virus software van Symantec, het is ontworpen volgens de nieuwste trends. Dit programma is geoptimaliseerd voor Windows XP/Vista/7/8, en het is vooral ingesteld om mensen te beschermen die hun tijd doorbrengen op siciale netwerk sites en in het dus gevoeligst voor scams en sociaal ontworpen aanvallen. Volgens pcmag.com, heeft Norton Internet Security 2013 een top malware verwijderings score, intelligente firewall, uitstekende exploit blocking, accurate antispam en dergelijke. Het kan echter een klein effect hebben op je systeems performantie.

Op het gebied van installatie biedt, Norton Internet Security 2013 iets waarop iedereen reeds lang aan het wachten is – een installatie zonder herstarten. Van zodra gebruikers het uitvoeringsbestand starten begint het programma onmiddellijk te wwerken zonder te vragen om je pc te herstarten. Het is echter wel vereist om het registratieformulier in te vullen ook al gebruik je de proefversie, het zal je dus omleiden naar zijn officiële pagina als het start.

Norton Internet Security 2013’s interface is ontworpen volgens de nieuwste trends, het is dus geoptimaliseerd voor touch screens en Windows 8. Als je Windows 7 of een andere OS gebruikt, zou je normaliter ook geen problemen mogen ondervinden.

Als je je systeem wenst te scannen, kun je kiezen uit de snelle scan, volledige systeemscan en een aangepaste scan voor virussen en malware. Dit beveiligingsprogramma is gericht op online gevaar, dus kan je het ook gebruiken om je Facebook muur te scannen op kwaadaardige koppelingen of om de site waar je aan het winkelen bent te scannen.

Het programma wordt automatisch bijgewerkt, biedt gebruikersvriendelijk eigenschappen aan en gedurende de looptijd van het abonnement is er gratis klantondersteuning inbegrepen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Norton Internet Security Tevredenheid
Garantie
Download
Norton Internet Security Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Norton Internet Security, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Norton Internet Security is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Norton Internet Security moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html

Beoordelingen in andere talen


  1. b de ronde zegt:
    april 28th, 2014 at 11:21 pm

    ik heb een norton internet securety beveiliging gekocht.Ikkrijg steeds een viris op mijn scherm en dan m,oet ik betalen voor het wissen van het viris.Waarom houdt de virisscanner dit niet tegen.

Uw mening aangaande Norton Internet Security