Waardering:  
  (73/100)

Norton Internet Security recensie, gratis download

door Jake Doevan - - | Het type: Software

Norton Internet Security 2013 is de nieuwste anti-virus software van Symantec, het is ontworpen volgens de nieuwste trends. Dit programma is geoptimaliseerd voor Windows XP/Vista/7/8, en het is vooral ingesteld om mensen te beschermen die hun tijd doorbrengen op siciale netwerk sites en in het dus gevoeligst voor scams en sociaal ontworpen aanvallen. Volgens pcmag.com, heeft Norton Internet Security 2013 een top malware verwijderings score, intelligente firewall, uitstekende exploit blocking, accurate antispam en dergelijke. Het kan echter een klein effect hebben op je systeems performantie.

Op het gebied van installatie biedt, Norton Internet Security 2013 iets waarop iedereen reeds lang aan het wachten is – een installatie zonder herstarten. Van zodra gebruikers het uitvoeringsbestand starten begint het programma onmiddellijk te wwerken zonder te vragen om je pc te herstarten. Het is echter wel vereist om het registratieformulier in te vullen ook al gebruik je de proefversie, het zal je dus omleiden naar zijn officiële pagina als het start.

Norton Internet Security 2013’s interface is ontworpen volgens de nieuwste trends, het is dus geoptimaliseerd voor touch screens en Windows 8. Als je Windows 7 of een andere OS gebruikt, zou je normaliter ook geen problemen mogen ondervinden.

Als je je systeem wenst te scannen, kun je kiezen uit de snelle scan, volledige systeemscan en een aangepaste scan voor virussen en malware. Dit beveiligingsprogramma is gericht op online gevaar, dus kan je het ook gebruiken om je Facebook muur te scannen op kwaadaardige koppelingen of om de site waar je aan het winkelen bent te scannen.

Het programma wordt automatisch bijgewerkt, biedt gebruikersvriendelijk eigenschappen aan en gedurende de looptijd van het abonnement is er gratis klantondersteuning inbegrepen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Norton Internet Security Tevredenheid
Garantie
Download
Norton Internet Security Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Norton Internet Security, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Norton Internet Security is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Norton Internet Security moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Norton Internet Security review.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html

Beoordelingen in andere talen