Wat is mobsync.exe? Moet ik het verwijderen?

door Olivia Morelli - -
mobsync.exe

mobsync.exe is een legitiem uitvoeringsbestand dat ook gekend is als een mobiel synchronisatie component van de Internet Explorer web browser. Het doel van dit bestand is om web pagina’s offline beschikbaar te maken. Van zijn uitgever: “Met Internet Explorer, kunt u pagina’s offline beschikbaar maken. U kan de Synchronisatie Manager gebruiken om specifieke parameters in te stellen voor wanneer uw offline pagina’s gesynchroniseerd dienen te worden. Om de Synchronisatie Manager te starten, klik op Synchroniseren in het Hulpmiddelen menu. U kan op drie manieren pagina’s synchroniseren: bij het aanmelden, op ieder ogenblik, of op een gepland tijdstip. Om u synchronisatie voorkeuren in te stellen, start Synchronisatie Manager, klik op Instellen, en klik dan op de gepaste instellingen bij de Aanmelden/Afmelden tab.” Als u dus mobsync.exe in uw taakbeheer ziet moet u het niet uitschakelen. Als u echter denkt dat het problemen veroorzaakt kan u het uitschakelen door naar het taakbeheer te gaan en mobsync.exe te beëindigen.

GEVAAR!

Elkekan welke naam dan ook krijgen! Dit wordt gedaan om gevaarlijke bestanden te verbergen en hun verwijdering te voorkomen. Als mobsync.exe zich in een andere map dan C:\Windows\System32 bevind moet u de betrouwbaarheid ervan nakijken met behulp van RegCure Pro. Volgens beveiligingsexperten werd het reeds gebruikt door de WORM_SDBOT.CNT worm maar niemand kan je garanderen dat ook andere virussen zijn naam niet gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande mobsync.exe

Bestanden
Software
Vergelijk