Gevaarlijkheidsmeter:  
  (92/100)

Live Security Professional. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Virus

Live Security Professional is een andere gevaarlijke dreiging van Winwebsec familie. Deze familie is al werd beroemd om zijn live-Veiligheidsraad Platinum en de nieuwste rogue, dat heet System Progressive Protection. Het lijkt erop dat oplichters hebben dezelfde GUI voor deze dreiging en het ontworpen voor dezelfde misleidende activiteit – Live Security Professional probeert ook het creëren van een beeld dat de gebruiker is geïnfecteerd met tal van virussen en dat hij nodig heeft om te kopen zijn vergunning. Echter, je moet kopen het alleen als je niet de zorg over de veiligheid van uw computer. Net als de trialware, moet een vergunning Live Security Professional de versie worden verwijderd uit het systeem zonder enige vertraging. Het heeft geen virus database en is alleen bedoeld om het geld te stelen van de slachtoffers. Trouwens, het kan gemakkelijk stelen creditcardgegevens na het maken van de betaling voor de licentie! Zoals u kunt zien, Live Security Professional is een reële dreiging dat gemakkelijk kan starten ernstige problemen.

Hoe kan ik besmet met Live Security Professional?

Omdat het vergelijkbaar met andere malafide programma’s uit Winwebsec, is er geen wonder waarom dit programma op dezelfde wijze van distributie gebruikt. Ons onderzoekscentrum waarschuwt dat Live Security Professional gemakkelijk kan bij het downloaden van freeware, shareware, spam e-mailbijlagen of andere downloads die waren geïnfecteerd primaire. Eenmaal binnen het systeem, Live Security Professional initieert enkele kleine wijzigingen van het systeem en begint haar misleidende campagne na een herstart onze computer. Met het oog op het geld, het beweert te zijn een efficiënt instrument voor het houden van de computer te beschermen tegen virussen. Echter, deze verklaring is zeker niet waar. U moet negeren elke waarschuwing die je krijgt van Live-Security Professional. Hier zijn enkele voorbeelden:

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Live Security Professional
Warning! 38 infections found!
Last scan detected malicious programs (6), viruses (22), adware (2), spyware (6), tracking cookies (2)
It is highly recommended to remove these threats from your computer immediately!

Als besmet met Live Security Professional, wordt u gebombardeerd door zijn signaleringen, rapportage over tal beveiligingsproblemen op uw pc. Om deze activiteit te stoppen, moet u Live-Security Professional van uw computer. Anders kunt u niet alleen uw geld verliezen of geïnfecteerd raken met meer bedreigingen – dit bedrieglijke anti-spyware zal uw pc vertragen en zal initiëren browser omleidingen of het verlies van uw persoonlijke gegevens.

Hoe kan ik Live Security Professional?

Als je kunt krijgen op het internet, ga en download een van deze effectieve anti-malware programma’s: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Je moet updaten voordat u een scan om een ​​volledige virus database hebben! Echter, veel schurken zijn gevonden om de computer te blokkeren van de lancering van de legitieme veiligheidsbelangen van programma’s, dus hier zijn enkele tips die zijn nuttig om Live Security Professional ophouden met werken:

* Probeer het doden van malware proces door rebooten van je PC naar Veilige modus met netwerkmogelijkheden en het openen van Taakbeheer (ctrl + shift + esc). Kijk voor [willekeurige letters en / of cijfers]. Exe of beschermer [willekeurige tekens]. Exe processen, stoppen ze en voer een volledige systeemscan uit met anti-malware. Vergeet niet om uw PC te scannen in de normale modus en om er zeker van dat virus is weg!

* Probeer het gebruik van deze registratiecode die heeft gewerkt met eerdere WinWebSec familieleden: AA39754E-715219CE.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Live Security Professional snapshot
Live Security Professional snapshot

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-professional.html

Verwijdering gidsen in andere talen