Gevaarlijkheidsmeter:  
  (72/100)

Live Security Platinum. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Live Security Platinum is een vals beveiligingsproduct van de Winwebsinc familie. Het is op het moment een van de meest actieve malware families op het net. Het distributiemodel dat dit programma aanbied zijn niet verandered over de laatste maanden: spam emails, gehackte websites en valse online virus scanners. Spam op populaire sociale netwerken kan ook in het lijstje worden opgenomen, ondanks, dat ze alles doen om spam te voorkomen, bestaat het nog steeds.

SYMPTOMEN VAN LIVE SECURITY PLATINUM INFECTIE

Wanneer het valse Live Security Platinum actief wordt of wanneer het trojaans paard bestanden plaatst op de geïnfecteerde computer, past hij het opereer-systeem aan door het creëren van nieuwe registreerstvermeldingen die de echte, legitieme antvirus software blokt en ook valse bestanden op je computer zet, die het later zelf zal aanduiden als virus. Het programma kan ook veilige systeemsbestanden als gevaarlijk aanduiden, dus verwijder geen een van de gerapporteerde bestanden manueel. Ondertussen de anti-spyware aan het lopen is, zal je computer trager beginnen te lopen en zal het meerdere systeems scans en beveiligings waarschuwingen die beweren dat er meerdere virussen en spyware op je computer zijn gedetecteerd. Een voorbeeld van Live Security Platinum beveiligingswaarschuwingen:

Live Security Platinum Warning
Live Security Platinum has found viruses at your system.
We highly recommend to get license for Live Security Scanner to remove harmful software now.

Aankondigend over deze virussen, zoekt Live Security Platinum een manier om zijn commerciële versie te verkopen. Live Security Platinum kan mogenlijk ook je browser laten herleiden tot meerdere gevaarlijke pagina’s. Daar kunnen mensen niet alleen een totaal nutteloze en gevaarlijke applicatie kopen maar ook scammers en oplichters hun kredietkaard details verstrekken.
Net als de valse scan resultaten, zijn deze beveiligingswaarschuwingen gewoonweg een andere truc die gebruikt wordt om je te laten betalen voor slechte software. Je zou deze valse programma’s niet mogen kopen, en Live Security Platinum verwijderen vanaf het moment dat je hem tegenkomt.

HOE LIVE SECURITY PLATINUM TE VERWIJDEREN

Zoals je kan zien, is Live Security Platinum niets meer dan een scam. Als je Live Security Platinum ondertussen al hebt gekocht, raden we je aan contact op te nemen met je kredietkaard bedrijf en de transacties terug te draaien. Daarna zou je van dit valse anti-spyware programma af moeten raken zo snel als mogelijk. We raden je ten zeerste aan om je PC te scannen met op zijn minst één legitieme en betrouwbare anti-spyware programma, zoals STOPzilla of SpyHunter omdat het manueel verwijderingsprocess erg veel kennis vergt van systeem architectuur.

Essentiële stappen:

  1. Download Spyhunter. Dit programma heeft een gratis verwijderaar van gevaarlijke processen. Het is zo ontworpen om te lopen zelfs wanneer het geblokeerd is. Probeer de naam the veranderen van .com naar .exe of andersom.
  2. Registreer Live Security Platinum. We geven jou een gratis code om het programma te registreren: 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2. Het zal lijken alsof je het gekocht hebt.
  3. Verwijder het gevaarlijke process en raak van Live Security Platinum af met de geupgrade versie van Spyhunter.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Live Security Platinum snapshot
Live Security Platinum snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-platinum.html

Verwijdering gidsen in andere talen