Gevaarlijkheidsmeter:  
  (57/100)

Live Security Platinum 3.6.1. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Kwaadaardige software

Live Security Platinum 3.6.1 is een vals beveiligingsproduct van de Winwebsinc familie. Het is op het moment een van de meest actieve malware families op het net. Het distributiemodel dat dit programma aanbied zijn niet verandered over de laatste maanden: spam emails, gehackte websites en valse online virus scanners. Spam op populaire sociale netwerken kan ook in het lijstje worden opgenomen, ondanks, dat ze alles doen om spam te voorkomen, bestaat het nog steeds.

Waarom moet ik meer lezen over Live Security Platinum 3.6.1?

Wanneer het valse Live Security Platinum 3.6.1 actief wordt of wanneer het trojaans paard bestanden plaatst op de geïnfecteerde computer, past hij het opereer-systeem aan door het creëren van nieuwe registreerstvermeldingen die de echte, legitieme antvirus software blokt en ook valse bestanden op je computer zet, die het later zelf zal aanduiden als virus. Het programma kan ook veilige systeemsbestanden als gevaarlijk aanduiden, dus verwijder geen een van de gerapporteerde bestanden manueel. Ondertussen de anti-spyware aan het lopen is, zal je computer trager beginnen te lopen en zal het meerdere systeems scans en beveiligings waarschuwingen die beweren dat er meerdere virussen en spyware op je computer zijn gedetecteerd. Een voorbeeld van Live Security Platinum 3.6.1 beveiligingswaarschuwingen:

Live Security Platinum 3.6.1 Warning
Live Security Platinum has found viruses at your system.
We highly recommend to get license for Live Security Scanner to remove harmful software now.

Aankondigend over deze virussen, zoekt Live Security Platinum 3.6.1 een manier om zijn commerciële versie te verkopen. Live Security Platinum 3.6.1 kan mogenlijk ook je browser laten herleiden tot meerdere gevaarlijke pagina’s. Daar kunnen mensen niet alleen een totaal nutteloze en gevaarlijke applicatie kopen maar ook scammers en oplichters hun kredietkaard details verstrekken.
Net als de valse scan resultaten, zijn deze beveiligingswaarschuwingen gewoonweg een andere truc die gebruikt wordt om je te laten betalen voor slechte software. Je zou deze valse programma’s niet mogen kopen, en Live Security Platinum 3.6.1 verwijderen vanaf het moment dat je hem tegenkomt.

HOE LIVE SECURITY PLATINUM 3.6.1 TE VERWIJDEREN

Zoals je kan zien, is Live Security Platinum 3.6.1 niets meer dan een scam. Als je Live Security Platinum 3.6.1 ondertussen al hebt gekocht, raden we je aan contact op te nemen met je kredietkaard bedrijf en de transacties terug te draaien. Daarna zou je van dit valse anti-spyware programma af moeten raken zo snel als mogelijk. We raden je ten zeerste aan om je PC te scannen met op zijn minst één legitieme en betrouwbare anti-spyware programma, zoals STOPzilla of SpyHunter omdat het manueel verwijderingsprocess erg veel kennis vergt van systeem architectuur.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Let op: Handmatige assistentie nodig betekent dat één van of al onze toepassingen niet instaat was/waren om de parasiet te verwijderen zonder enige vorm van manuele interventie, lees alsjeblieft de manuele verwijdering instructies hieronder

Live Security Platinum 3.6.1 handmatige verwijdering:

Kill processen:
securitymanager.exe
securityhelper.exe
Live Security Platinum 3.6.1.exe
antivirii.exe

Verwijder registerwaarden:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Live Security Platinum
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
HKEY_USERS\S-1-5-21-1060284298-1606980848-1801674531-1004\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Live Security Platinum

Bestanden verwijderen:
%AppData%\Live Security Platinum 3.6.1\
%AppData%\Live Security Platinum 3.6.1\Live Security Platinum 3.6.1.exe
%AppData%\Live Security Platinum 3.6.1\IcoActivate.ico
%AppData%\Live Security Platinum 3.6.1\IcoHelp.ico
%AppData%\Live Security Platinum 3.6.1\IcoUninstall.ico
%AppData%\Live Security Platinum 3.6.1\securityhelper.exe
%AppData%\Live Security Platinum 3.6.1\securitymanager.exe
%AppData%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Live Security Platinum 3.6.1.lnk
%StartMenu%\Programs\Live Security Platinum 3.6.1.lnk
%StartMenu%\Programs\Live Security Platinum 3.6.1\
%StartMenu%\Programs\Live Security Platinum 3.6.1\Activate Live Security Platinum 3.6.1.lnk
%StartMenu%\Programs\Live Security Platinum 3.6.1\Live Security Platinum 3.6.1.lnk
%StartMenu%\Programs\Live Security Platinum 3.6.1\Help Live Security Platinum 3.6.1.lnk
%StartMenu%\Programs\Live Security Platinum 3.6.1\How to Activate Live Security Platinum 3.6.1.lnk

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-live-security-platinum-3-6-1.html

Verwijdering gidsen in andere talen