Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Lebanon Police virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Ransomware

 

Lebanon Police virus is een gevaarlijke ransomware die behoort tot de CashU virus of Ukash virus groep. Typisch zoals de andere ransomware bedreiging zal deze je computer vergrendelen daarna zal het een grote notificatie laten zien op de besmette computer zijn bureaublad. Al zijn activiteit maakt je vervelend omdat je niet de mogelijkheid hebt om je computer normaal te gebruiken. Zoals de naam zegt zal dit Lebanon Police Department virus van die landstreek zijn. Het zal verschillende wet overtredingen melden en daarna vragend om een boete van 100 euro te betalen om je pc te ontgrendelen. Maar deze organisatie heeft nooit zulke methodes gebruikt wanneer men iemand wilt straffen voor zulke zaken. AUB negeer deze bedreiging en verwijder het Lebanon Police virus van je computer.

Hoe kan ik besmet raken met Lebanon Police virus?

Lebanon Police virus wordt verspreid via spam, neppe updates en geïnfecteerde programma’s, je zou altijd emails moeten negeren die door onbekende zenders zijn verzonden en download enkel van de officiële websites. Er zijn verschillende illegale websites die vol met zulke infecties zijn dus wij raden je aan om deze websites niet te bezoeken. Als deze ransomware op je pc komt zal het direct je bureaublad vergrendelen en al je activiteiten doen stoppen. Daarna zal het een gigantische waarschuwing laten zien die je vraagt om een boete te betalen voor illegale activiteiten op het internet. De boete bedraagt 100 euro. Maar dit betalen zal je pc niet ontgrendelen maar het zal de scammers rijker maken. Je zou dit moeten negeren en de bestanden zo snel mogelijk verwijderen van je computer.

Hoe verwijder ik het Lebanon Police Virus?

Wanneer je White Screen virus op je computer hebt moet je eerst je pc ontgrendelen voordat je een anti-malware programma kunt gebruiken. Om dit te doen kan je volgende opties volgen:

1. Flash drive Methode:

Voor deze methode heb je een andere pc nodig waarmee je een anti-malware programma download en het op een USB of CD zet. Daarna herstart je de besmette pc in veilige modus met de mogelijkheid om een USB stick zijn informatie te gebruiken. Nadat je de USB of CD in de pc hebt gestoken moet je die besmette pc nogmaals herstarten en dan doe je een volledige scan met het anti-malware programma.

* Mensen die windows gebruiken kunnen ook via andere accounts het virus verwijderen als die accounts administratie rechten heeft.

* Probeer de Flash die het virus laat werken te negeren om deze te laten stoppen ga je naar Macromedia support en selecteer je “Deny”. http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nadat je dit gedaan hebt doe je een volledige scan met het anti-malware programma.

* Manuele manier om Lebanon Police virus te verwijderen:

1. Je herstart je pc op safe modus met de mogelijkeheid om functies uit te voeren (dit zou moeten werken bij elke versie van die bedreiging)

2. Laat Regedit werken

3. Zoek voor de WinLogon Entries en schrijf alle bestanden die niet explorer.exe of wit zijn en vervang ze met explorer.exe

4. Zoek voor de registratie bestanden die je geschreven hebt en verwijder degene die verwijzen naar de bestanden

5. Herstart je pc en doe een volledige scan met een update van het anti-malware programma Reimage om de overblijvende Lebanon Police virus bestanden voorgoed te verwijderen.

 

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-lebanon-police-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen