Wat is kbd.exe? Moet ik het verwijderen?

kbd.exe

kbd.exe is een legitiem proces, dat ook gekend is als The Logitech Multimedia Keyboard Manager. Deze software wordt gebruikt voor het configureren en beheren van Logitech toetsenbord functies die mensen helpen met de toegang tot internet, het regelen van het volume en dergelijke. Als u deze eigenschappen van uw toetsenbord niet wenst uit te schakelen raden wij u aan om kbd.exe niet te beëindigen. Net zoals elk ander .exe bestand, wordt het kbd.exe proces opgestart zodra je de pc aanzet en werkt het meestal op de achtergrond.

GEVAAR!

Scammers zijn begonnen met het gebruiken van de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verstoppen! Volgens beveiligingsexperten werd de naam van kbd.exe reeds ‘geleend’ door Troj/Kango-D trojan orse, wat meestal gebruikt wordt om vanop afstand met het systeem te kunnen verbinden en waardevolle data te stelen. Als je denkt dat jouw kdb.exe teveel van je pc zijn middelen gebruikt en andere problemen veroorzaakt controleer dan zijn betrouwbaarheid met behulp van RegCure Pro of een andere betrouwbare scanner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande kbd.exe

Bestanden
Software
Vergelijk