Wat is kbd.exe? Moet ik het verwijderen?

kbd.exe

kbd.exe is een legitiem proces, dat ook gekend is als The Logitech Multimedia Keyboard Manager. Deze software wordt gebruikt voor het configureren en beheren van Logitech toetsenbord functies die mensen helpen met de toegang tot internet, het regelen van het volume en dergelijke. Als u deze eigenschappen van uw toetsenbord niet wenst uit te schakelen raden wij u aan om kbd.exe niet te beëindigen. Net zoals elk ander .exe bestand, wordt het kbd.exe proces opgestart zodra je de pc aanzet en werkt het meestal op de achtergrond.

GEVAAR!

Scammers zijn begonnen met het gebruiken van de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verstoppen! Volgens beveiligingsexperten werd de naam van kbd.exe reeds ‘geleend’ door Troj/Kango-D trojan orse, wat meestal gebruikt wordt om vanop afstand met het systeem te kunnen verbinden en waardevolle data te stelen. Als je denkt dat jouw kdb.exe teveel van je pc zijn middelen gebruikt en andere problemen veroorzaakt controleer dan zijn betrouwbaarheid met behulp van RegCure Pro of een andere betrouwbare scanner.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk