Wat is iviRegMgr.exe? Moet ik het verwijderen?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (ook gekend als RegMgr Module) is een exe bestand van de IviRegMgr Module. Het kan gevonden worden na het installeren van InterVideo Registration Manager voor WinDVD en InterVideo producten. Het kan gevonden worden in een submap van “C:\Program Files\Common Files”. Iviregmgr.exe is een digitaal ondertekend bestand, dus wordt het als veilig beschouwd. Het is echter geen Windows core bestand, dus kan je het uitschakelen als je dat wenst. Om iviregmgr.exe van je pc te verwijderen, moet je de IviRegMgr Module verwijderen.

GEVAAR!

Elke malware kan welke naam dan ook krijgen, dus kan iviregmgr.exe ook gebruikt worden door hackers om hun virussen te verbergen! Als je merkt dat dit exe bestand veel van je pc’s bronnen gebruikt, moet je zijn betrouwbaarheid nakijken met een betrouwbare toepassing. In dit geval raden we je aan om RegCure Pro te gebruiken.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk