Wat is iviRegMgr.exe? Moet ik het verwijderen?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (ook gekend als RegMgr Module) is een exe bestand van de IviRegMgr Module. Het kan gevonden worden na het installeren van InterVideo Registration Manager voor WinDVD en InterVideo producten. Het kan gevonden worden in een submap van “C:\Program Files\Common Files”. Iviregmgr.exe is een digitaal ondertekend bestand, dus wordt het als veilig beschouwd. Het is echter geen Windows core bestand, dus kan je het uitschakelen als je dat wenst. Om iviregmgr.exe van je pc te verwijderen, moet je de IviRegMgr Module verwijderen.

GEVAAR!

Elke malware kan welke naam dan ook krijgen, dus kan iviregmgr.exe ook gebruikt worden door hackers om hun virussen te verbergen! Als je merkt dat dit exe bestand veel van je pc’s bronnen gebruikt, moet je zijn betrouwbaarheid nakijken met een betrouwbare toepassing. In dit geval raden we je aan om RegCure Pro te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande iviRegMgr.exe

Bestanden
Software
Vergelijk