Wat is iqmanager.exe? Moet ik het verwijderen?

iqmanager.exe

iqmanager.exe is een exe bestand, wat je waarschuwt voor de infiltratie van een kwaadaardig programma I-Q Manager of I-Q Manager Antipiracy foundation scanner genaamd. I-Q Manager is een gevaarlijke ransomware, dat het betrokken PC systeem “scant” voor materiaal waarvoor auteursrechten gelden en dan vraagt om een boete te betalen voor het gebruik van illegale programma’s, zoals Torrent bestanden. Natuurlijk zou je deze advertenties nooit moeten geloven want ze willen maar één ding – je geld en persoonlijke gegevens stelen.

Als iqmanager.exe je systeem infiltreert, wordt het verantwoordelijk voor het lanceren van deze ransomware of sommige van zijn onderdelen. Bovendien kan het ook gebruikt worden om het systeem te blokkeren, persoonlijke gegevens te stelen van je pc en ander dreigingen te downloaden.

Als je het iqmanager.exe bestand gevonden hebt in je taakbeheer, raden we je echt aan om het te verwijderen want het is werkelijk een gevaarlijk bestand, wat gebruikt kan worden voor verschillende kwaadaardige bestanden. Om dit bestand na te kunnen kijken en te verwijderen download je best RegCure Pro.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande iqmanager.exe

Bestanden
Software
Vergelijk