Wat is iqmanager.exe? Moet ik het verwijderen?

iqmanager.exe

iqmanager.exe is een exe bestand, wat je waarschuwt voor de infiltratie van een kwaadaardig programma I-Q Manager of I-Q Manager Antipiracy foundation scanner genaamd. I-Q Manager is een gevaarlijke ransomware, dat het betrokken PC systeem “scant” voor materiaal waarvoor auteursrechten gelden en dan vraagt om een boete te betalen voor het gebruik van illegale programma’s, zoals Torrent bestanden. Natuurlijk zou je deze advertenties nooit moeten geloven want ze willen maar één ding – je geld en persoonlijke gegevens stelen.

Als iqmanager.exe je systeem infiltreert, wordt het verantwoordelijk voor het lanceren van deze ransomware of sommige van zijn onderdelen. Bovendien kan het ook gebruikt worden om het systeem te blokkeren, persoonlijke gegevens te stelen van je pc en ander dreigingen te downloaden.

Als je het iqmanager.exe bestand gevonden hebt in je taakbeheer, raden we je echt aan om het te verwijderen want het is werkelijk een gevaarlijk bestand, wat gebruikt kan worden voor verschillende kwaadaardige bestanden. Om dit bestand na te kunnen kijken en te verwijderen download je best RegCure Pro.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk