Gevaarlijkheidsmeter:  
  (95/100)

Internet Security 2013. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Internet Security 2013 is een ruwe anti-spyware, die gemaakt is door de zelfde scammers als Win 7 Internet Security 2013, XP Internet Security 2013 en vele andere bedreigingen. Het is geen goed idee om dit programma op je computer te houden want het begint verschillende ongewenste activiteiten: Het toont neppe waarschuwingen en scanners, het vertraagt je computer en het kan ook doorsturingen veroorzaken op je browsers. Terwijl dit programma duidelijk is gemaakt om geld te collecteren. Het bied je vaak aan om de erkende versie te kopen en honderden virussen te verwijderen die volgens dat programma op je pc gevonden zijn. Het vraagt ook nooit je toestemming om in je computer te raken en al die activiteiten te starten. Als je besmet bent met Internet Security 2013 virus zou je moeten oppassen omdat het een ander programma is dan de doorsnee veiligheids programma’s. Je zou zijn neppe waarschuwingen moeten negeren en Internet Security 2013 van je computer verwijderen en zo snel mogelijk.

Hoe kan ik besmet raken met Internet Security 2013?

Zoals al eerder vermeld hoeft Internet Security 2013 niet de toestemming vragen om in je computer te komen. Het wordt natuurlijk via een Trojan Horse binnen gebracht die de veiligheid zijn zwakke plekken misbruikt om zonder je toestemming in je computer komt. Na dat zal het programma starten met zijn irritante activiteiten zoals bijvoorbeeld: neppe waarshcuwingen laten zien of neppe scans uitvoeren. Ze waarschuwen enkel verzonnen bedreigingen en ze bieden je ook allemaal aan om de erkende versie te kopen om je pc te verbeteren en te repareren.

System hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected!

System danger!
Your system security is in danger. Privacy threats detected. Spyware, keyloggers or Trojans may be working in the background right now. Perform an in-depth scan and removal now, click here.

Severe system damage!
Your system security is in danger. Privacy threats detected. Spyware, keyloggers or Trojans may be working in the background right now. Perform an in-depth scan and removal now, click here.

AUB let wel op dat wanneer je met deze ruwe anti-spyware aan het werken bent je gemakkelijker virussen op je pc gedownload krijgt. Het virus kan ook je computer vertragen en je doorsturen naar verschillende onveilige websites tijdens je intersessies. Als je besmet bent moet je onze gids volgen om Internet Security 2013 van je computer te verwijderen.

Hoe verwijder ik Internet Security 2013 van mijn computer?

Als je besmet bent met Internet Security 2013 virus zou je onmiddelijk je pc moeten scannen met een upgedate versie van een anti-spyware programma. Wij raden je aan om Reimage te gebruiken. Als het niet lukt kan je best volgende stappen volgen.

1. Herstart je pc op veilige modus met de mogelijkheid om op het internet te gaan. Als je net opstart begin je heel snel F8 te duwen

2. Log in op het zelfde account als je in normale mode gaat.

3. Ga naar IE of een andere browsers en selecteer: RUN as of RUN AS ADMINISTRATOR, Ga je administrator account zijn pass ingaven (als dit nodig is)

4. Vul de volgende url in: https://zondervirus.nl/download/hunter.exe en download een programma op je bureaublad. Laat het werken om de kwaadaardige bestanden van je computer te verwijderen.


Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-internet-security-2013.html

Verwijdering gidsen in andere talen