Gevaarlijkheidsmeter:  
  (98/100)

Internet Crime Complaint Center. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

Internet Crime Complaint Center-virus is een andere ransomware, die uit Ukash groep van oplichting komt. De groep heet Ukash door vooruitbetaling systeem, dat wordt gebruikt voor het verzamelen van het geld van de slachtoffers. Net als FBI virus, deze cyber infectie duidelijk bootst een van Amerikaanse overheidsinstanties en probeert te brengen die de gebruikers in het denken dat ze zijn geblokkeerd voor illegale activiteiten op hun computers. Om meer precies te zijn, vergrendelt Internet Crime Complaint Center computer met een grote waarschuwing, die vindt u verschillende misdrijven en bovendien vraagt te betalen van de boete van $500 om te verwijderen dit slot. Echter, zelfs het betalen van de boete niet helpen om zich te ontdoen van een misleidende waarschuwing op het bureaublad. U moet Internet Crime Complaint Center virus om te herstellen van uw Internet-verbinding en start normaal gebruik van uw computer verwijderen.

Hoe kan ik GEÏNFECTEERD met Internet Crime Complaint Center virus?

Internet Crime Complaint Center virus wordt verspreid door Trojaanse paarden. Net als vele andere virussen, kan het krijgen binnen het systeem samen met freeware, shareware, spam e-mails en andere downloads die afkomstig zijn van niet-officiële bronnen. Echter, de meest populaire manier om te verspreiden deze ransomware is het maken van gebruiker denkt dat hij/zij heeft om te werken van Adobe Flash Player. Zodra het klikken op deze waarschuwing, downloadt slachtoffer Trojaanse hore op computer, die bovendien blokkeert het bureaublad en begint haar misleidende waarschuwing tonen. In feite, dit bericht ziet er echt lastig en bevat Internet Crime Complaint Center van logo’s, slachtoffer van IP-adres en andere gegevens. Hier is wat deze valse waarschuwing zegt:

Internet Crime Complaint Center
Department of Federal Bureau of Investigation
Threat of prosecution reminder

All activity of this computer is being recorded using audio, video and other devices.
Saved data will be used for identification.
Illegal activity report is sent to government agencies.
Threat of prosecution reminder
You have been violating Copyright and Related Rights Law (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 8, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America. Article 1, Section 8, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of two to five hundred minimal wages or a deprivation of liberty for two to eight years.
You have been viewing or distributing prohibited pornographic content (child porn, zoofilia, etc.) thus violating article 202 of the Criminal Code of the United States of America. Article 202 of the Criminal Code provides for a deprivation of liberty for four to twelve years.
Pursuant to the amendment to the Criminal Code of the United States of America of May 28, 2011, this law infringement (if it is not repeated first time) may be considered as conditional in case you pay the fine to the State.
Fines may only be paid within 72 hours after the infringement. As soon as 72 hours elapse, the possibility to pay the fine expires, and a criminal case is initiated.

Zorg ervoor dat dit virus het enige probeert-om uw geld oplichting. In plaats van het betalen van de boete en het verzenden van de code voor de slechte jongens, raden we voor deze waarschuwing negeren en wegnemen Internet Crime Complaint Center virus van uw computer.

Hoe kan ik verwijderen Internet Crime Complaint Center virus?

Wanneer trying voor wegnemen Internet Crime Complaint Center virus, is het grootste probleem om de blokkering van het systeem. Sommige slachtoffers beweren dat de datum van computer instellen op de vorige helpen kan om de blokkering van het. Echter, het dit niet om te werken, gebruikt u een van deze opties. Bovendien, download anti-malware programma en geïnfecteerde bestanden uit het systeem verwijderen.

* Flash drive methode:

1. Een andere machine en gebruik het om te downloaden Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage of andere gerenommeerde anti-malware programma.
2. De update van het programma en zet in de USB-drive of eenvoudige CD.
3. In de tussentijd, reboot uw besmette machine op de veilige modus met opdrachtprompt en stok USB-drive in het.
4. Herstart de computer geïnfecteerd met Ukash virus nogmaals en voer een volledige systeemscan.

* Gebruikers besmet met Ukash virussen kunnen toegang krijgen tot andere accounts op hun Windows-systemen. Als een van deze rekeningen beheerdersrechten heeft, moet u in staat om anti-malware programma te lanceren.

* Proberen te ontkennen de flitser te maken uw ransomware stop functie zoals bedoeld. Om te schakelen de flitser, ga naar Macromedia ondersteuning en selecteer ‘Weigeren’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Na dat te doen, voer een volledige systeemscan met anti-malware programma.

* Handmatig Ukash virus verwijderen (speciale vaardigheden nodig!):

  • Herstart je PC besmet ‘Veilige modus met opdrachtprompt’ Ukash virus (dit zou moeten werken met alle versies van deze dreiging) uitschakelen
  • Stormloop regentschap
  • Zoeken naar WinLogon posten en noteer alle bestanden die niet explorer.exe of leeg zijn. Ze vervangen door explorer.exe.
  • Het register voor deze bestanden u hebt opgeschreven en verwijder de registersleutels die verwijzen naar de bestanden zoeken.
  • Opnieuw opstarten en run een volledig systeem worden gescand met een bijgewerkt Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage to verwijderen resterende virus bestanden.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Internet Crime Complaint Center snapshot
Internet Crime Complaint Center snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-internet-crime-complaint-center.html

Verwijdering gidsen in andere talen