Gevaarlijkheidsmeter:  
  (15/100)

Incredimail. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Browser extensies

Incredimail is een leuke e-mailtoepassing, die meer functionaliteit toevoegt door het aanbieden van nieuwe manieren te bewerkingen. Het geeft je geanimeerde e-mail notificaties, met veel geanimeerde karakters, die je vertelt wanneer je nieuwe mail hebt. Daarnaast geeft Incredimail je meer dan 1000 extra emoticons.

Bovendien kunt u eenvoudig foto’s en e-mail achtergronden toe voegen aan de berichten die u samen stelt. Live-animaties zijn ook beschikbaar te sturen naar je vrienden. PhotoMail Maker voegt uw persoonlijke foto’s in de achtergrond van uw e-mail. En als het vakantie is, kan Incredimail u helpen om een e-card te sturen naar je familie en vrienden.

Er waren echter een aantal gebruikers die moeilijkheden ondervonden bij het verwijderen van Incredimail van de computer. Na volledige verwijdering, moet u mogelijk om uw register te wijzigen, op uw pc te herstellen naar de vorige toestand. Hier is een artikel over hoe dat te doen. Niettemin is Incredimail een toepassing , die geen rekening houdt met alle malware.

Als u alle advertenties van Incredimail wilt verwijderen, en meer functionaliteit wilt, moet u een gelicentieerde versie van het kopen. De kosten van dit zitten rond de $ 30. Je krijgt een ad-free-client, VIP-ondersteuning, skins voor uw toepassing en nog veel meer. Maar als je wilt, de gratis versie heeft bijna alle functionaliteit, zodat je vrij kunt gebruiken voor hoe lang u wilt.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Incredimail te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Incredimail te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Incredimail snapshot
Incredimail snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-incredimail.html

Verwijdering gidsen in andere talen