Wat is iexplore.exe? Moet ik het verwijderen?

iexplore.exe

iexeplore.exe is een legitiem bestand dat toebehoort aan Microsoft. Dit bestand wordt aanzien als een deel van het Windows besturingssyteem en dient meestal om mensen te helpen verbinding te maken met LAN of met het internet. iexeplore.exe is ook gekend als Internet Explorer of Microsoft Internet Explorer; zijn standaard locatie is “C:\Program Files\Internet Explorer” en de gekende grotes zijn 93,184 bytes of 638,816 bytes. Bij uitzondering kan iexeplore.exe aangetroffen worden op het systeem na het installeren van Adobe Flash Player of Super DVD Creator.

GEVAAR!

Er zijn honderden verschillende discussies te vinden op het internet waarin het iexeplore.exe bestand kwaadaardig genoemd wordt. Dit komt omdat de makers van malware namen van legitieme bestanden gebruiken om pc gebruikers te misleiden en hun eigen virussen te verstoppen. Bijvoorbeeld: de iexplore.exe bestandsnaam werd reeds gebruikt door hackers die Trojan.KillAV.B, Power Key Logger, Cosdoor, Lecna, DarkSky Trojan, Boxer Trojan en vele andere gevaarlijke virussen verspreiden. In dit geval zal iexplore.exe werken als een bestand dat verantwoordelijk is voor het opstarten van parasieten, het laden van hun onderdelen en een vernietigende opdracht uitvoeren.

Als je denkt dat iexeplore.exe gebruikt wordt door een kwaadaardig programma, verlies dan geen tijd en scan je pc met een betrouwbaar beveiligingsmiddel. In dit geval raden we je aan om RegCure Pro te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-iexplore-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande iexplore.exe

Bestanden
Software
Vergelijk