Wat is hpzipm12.exe? Moet ik het verwijderen?

hpzipm12.exe

HPZipm12.exe is een legitiem bestand dat ook gekend is als HP PML Driver Service. Het wordt geïnstalleerd als een onderdeel van de drivers voor Hewlett-Packard printers en wordt gebruikt voor de belangrijkste functie en eigenschappen die vereist zijn opdat deze apparaten correct zouden werken. HPZipm12.exe start bij het opstarten en moet actief blijven indien je niet je print, scannen en dergelijke taken uit te schakelen. Het is echter geen essentieel bestand dat niet uitgeschakelt kan worden. HPZipm12.exe vind je in de C:\Windows\System32 map.

GEVAAR!

Als je denkt dat HPZipm12.exe systeem vertragingen en dergelijke veroorzaakt, kan het zijn dat het bestand kwaadaardig is. Denk er aan dat elke malware welke naar dan ook kan krijgen, dus kan de naam van dit bestand “geleend” zijn om virussen te verstoppen op je systeem. Om de betrouwbaarheid van HPZipm12.exe na te kijken, zou je RegCure Pro moeten gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-hpzipm12-exe.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande hpzipm12.exe

Bestanden
Software
Vergelijk