Gevaarlijkheidsmeter:  
  (100/100)

Verwijder HydraCrypt virus (Verbeterde Handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware

Computer beveilingingsexperten verkondigen dat computer gebruikers moeten opletten voor ransomware aanvallen aangezien deze virussen op een dagelijkse basis verspreid worden. In 2015 werd er een toename van ransomware waargenomen en het ziet er naar uit dat dit verder zal gaan in 2016.

HydraCrypt overzicht:

HydraCrypt is de naam van een te vrezen computer virus, dat in staat is om al je persoonlijke bestanden te vinden en te coderen. Zodra dit virus op je pc raakt, begint het te zoeken naar video, foto, tekst en muziek bestanden en vergrendelt deze met een kwaadaardig codering algoritme. Je kan aan de extensies die het toevoegt aan de gecodeerde bestanden zien dat je pc geïnfecteerd werd door dit bepaald virus. Het voegt een .hydracrypt_ID_[8 symbol code] aan het einde van de bestandsnaam toe.

Bovendien is dit dodelijk virus in staat om instellingen van je programma’s, bestanden in de prullenmand en in de systeemjherstel mappen te coderen. De bestanden die aangetast werden door het ransomware virus worden nutteloos omdat je er geen toegang meer tot hebt. Beeld je eens in wat er zou gebeuren als dit virus jouw computer infecteert – de pc wordt zo goed als waardeloos omdat je geen toegang meer hebt tot je bestanden en programma’s . Dit virus plaatst dan een losgeldbrief (README_DECRYPT_HYDRA_ID[8 symbol code]) op je computer, waarin staat dat er geen mogelijkheid is tot het decoderen van je bestanden zonder een speciale decoderingssleutel. Het bied je aan om speciale software, die je bestanden kan decoderen, te kopen en het lijks alsof dit de enige manier is om ze terug te krijgen.

Screenshot of HydraCrypt ransom note and infected files

We raden je echter aan om dit losgeld niet te betalen. Er is GEEN garantie dat de cyber criminelen die de HydraCrypt ransomware ontworpen hebben je ook effectief de decodering software geven, en het is bovendien niet aangeraden om op deze manier oplichters te steunen. We raden je aan om de HydraCrypt malware te verwijderen met een professionele anti-malware – Reimage Reimage Cleaner .

Welke methodes gebruiken cyber-criminelen om computers te infecteren met het HydraCrypt virus?

HydraCrypt, wordt net als de meeste andere computer dreigingen verspreid via een Trojaans paard. Dit betekent dat het je pc kan binnenglippen onder de mom van een veilig bestand; het kan je toegezonden worden via e-mail of het kan samen met andere rogue apps komen die je gedownload kan hebben zonder het gevaar te beseffen. Om te vermijden dat je HydraCrypt installeer, mag je geen verdachte e-mails openen van onbekende afzenders, niet surfen naar hoge-risico pagina’s en geen software installeren van op onbetrouwbare sites. Je moet zeer voorzichtig zijn omdat de ontwerpers van het HydraCrypt virus verschillende creatiee manieren gebruiken om computer gebruikers aan te vallen. Het is ten zeerste aangeraden om je computer te beveiligen met een betrouwbaar beveiligingsmiddel om virus aanvallen te vermijden

Om te weten hoe de HydraCrypt ransomware te verwijderen, moet je verder lezen op pagina 2.

HydraCrypt verwijderingsinstructies

Als we het hebben over ransomware, is het correct te stellen dat voorkomen beter is dan genezen. Helaas is het HydraCrypt virus een disastreus hoog-niveau computer bedreiging die professioneel geprogrammeerd werd om je belangrijke bestanden te gijzelen. Op het moment van schrijven, bestaat er geen manier om bestanden die gecodeerd werden door dit virus te decoderen. Je kan enkel je bestanden herstellen als je er een back-up van hebt op een externe media. Voor je echter de bestanden importeerd van op deze media, MOET je de HydraCrypt dreiging uitschakelen; anders zal het je externe media bereiken van zodra je deze aansluit en onmiddellijk ook alle bestanden hier coderen. We raden je TEN ZEERSTE aan om het HydraCrypt virus automatisch te verwijderen, zeker als je geen ervaren computer gebruiker bent. Je hebt hier te maken met een zeer ernstig computer virus, dus is het een must om er op de juiste manier mee om te gaan. Als je echter wil kan je proberen om dit virus manueel te verwijderen. Zowel de manuele als de automatische HydraCrypt verwijdering opties worden hieronder beschreven.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner has a free limited scanner. Reimage Reimage Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele HydraCrypt virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder HydraCrypt door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal HydraCrypt weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi HydraCrypt verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder HydraCrypt door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van HydraCrypt is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat HydraCrypt succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen HydraCrypt en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-hydracrypt-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen